📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a jak zamachowcem jest laska to też dostaje te dziewice?
Raczej Czarodziejki z Al-Ka'idy
Jestem ciekawa dlaczego jeszcze ani razu takich i podobnych obrazkow nie widzialam na facebooku a na sadisticku roi sie tego pelno?
@Zafina bo na facebooku masz praktycznie cały przekrój społeczeństwa, a tu głównie ten radykalny odłam.
@sarkoziu Jakby laska chciala 40 prawiczkow to by poszla na jakies LAN party albo jakis konwent chinskich bajek
sarkoziu napisał/a:
a jak zamachowcem jest laska to też dostaje te dziewice?
Chyba kpisz? Kobiety nie są od zamachów, one mają rozkładać dobrowolnie nogi dla muzułmanów walczących w jihadzie. Zresztą któryś tam mułła nawoływał pobożne muzułmanki do takich praktyk w Syrii.
pokazała twarz pierdolona dziwka nie pójdzie do raju
I oto jest okazja do zdobycia piw: wystarczy połączyć dwa znane obrazki dot. mangi oraz islamu.
Dobrutro napisał/a:
Chyba kpisz? Kobiety nie są od zamachów, one mają rozkładać dobrowolnie nogi dla muzułmanów walczących w jihadzie. Zresztą któryś tam mułła nawoływał pobożne muzułmanki do takich praktyk w Syrii.
I co najlepsze, znalazło się 13 kurewek w Tunezji, które pojechały do Syrii "podnosić morale" tego pierdolonego motłochu, który TVN podniośle nazywa "rebeliantami"...
A tak BTW: jak myślicie, USA zaczną wysyłać kozojebcom Syryjskim sprzęt? Zauważcie również jak Obama eskaluje swoją prezydenturę - 7 skandali już jest, teraz doszedł PRISM, a on żeby odciągnąć uwagę opinii publicznej dopierdolił wojnę Nie ma co, ma smoluch rozmach!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów