Ali Clarkson znowu czaruje na swym rowerku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Wirtuoz tego jebanego sprzętu. Brawo, 100% przyjemności z prawdziwej pasji życia. Bierzcie przykład.
Co za gość, co za gość!!!
czo ten rower.
ZERO TOLERANCJI
JackCactus napisał/a:
Kto to jest Ali Clarkson i dlaczego znowu skoro nawet pierwszego razu nikt nie pamięta ?
Nie miałeś zakompleksiony buraku do czego się przyczepić to przyczepiłeś się do opisu?
znam tylko Ali'ego G
swoją drogą, zastanawiam się, czy kask mu wystarczy jeśli kiedyś pierdolnie się o jakiś kant kręgosłupem
swoją drogą, zastanawiam się, czy kask mu wystarczy jeśli kiedyś pierdolnie się o jakiś kant kręgosłupem
Danny Macaskill i tak lepszy;)
sherman napisał/a:
Nie miałeś zakompleksiony buraku do czego się przyczepić to przyczepiłeś się do opisu?
Słuchaj bucu bez szkoły co do ciebie powiem. Zapytałem grzecznie kim jest ten typ i dlaczego znowu więc jak sam nie znasz odpowowiedzi to przestań się bawić w szeryfa-upominajkę i spierdalaj na portal dla gimbazy, sam wybierz ulubiony.
3:05-3:10 wydaje mi sie ze ciapackie scierwo jest a w 4:30 tyle do harda zabraklo ale chuj piwo dostaniesz
Determinacja i wiara w siebie! To jest klucz do sukcesu.
Jaja tego gościa i w ogóle wszystkie narządy wewnętrzne muszą przypominać miazgę... tyle faili ile musiał mieć żeby dojść do wprawy i nakręcić taki film... Szacun do gościa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów