...jest 'okresem' nerwów nie tylko u mężczyzn nie mogących wytrzymać bulwersów kobiety.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale ma fajne cycki.
@up
Łącze się w bólu.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Łącze się w bólu.
obstawiam że ten obrazek będzie góra 1-2 godziny póki głąby z zarządu nie wylukają... ale leci piwo dla Ciebie
obstawiam że ten obrazek będzie góra 1-2 godziny póki głąby z zarządu nie wylukają... ale leci piwo dla Ciebie
piwo masz, ale proszę nie walcie konia na takie komiksy pomyślcie o dzieciach...
Sadistic, A nie chciałbyś takiej ładnej i cycatej dziewczyny jak ta na zdjęciu?
Ja bym tylko nie chciał, żeby mi tak srała w toalecie.. :/
Ja bym tylko nie chciał, żeby mi tak srała w toalecie.. :/
nie zezwalam na umieszczanie tu komiksów na temat mojego życia prywatnego.
kolumbijskisen, powinnaś iść do jakiegoś lekarza, bo to problem nie trafiać z gównem do kibelka.
wiem. ale cierpię też na chorobliwy lęk przed lekarzami.
a że do twojego kibla nie sram to problemu nie ma chyba.
a że do twojego kibla nie sram to problemu nie ma chyba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów