📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Typ użył ciepłej wody zamiast miotacza ognia
Ja pierdole, wyjmijcie kije z dupy, serio.
A co miała kurwa robić, płakać? Pewnie jakby twoja dziewczyna, jeśli kiedyś będziesz jakąkolwiek mieć, zaczęłaby się śmiać ze śmiesznej sytuacji to byś wpadł w histerie i napady paniki że masz "szlaufa" a nie dziewczynę. Nosz kurwa. Drze ryja- źle, śmieje się- źle, płacze- źle. Debile.
Najgorsze to są właśnie te głupie pizdy, które by zaczęły się użalać nad tą sytuacją, albo drzeć pizdę na cały lokal, a nie taka, która się śmieje ze śmiesznej sytuacji, do tego niespowodowanej przez nią.
PS:
hoszo napisał/a:
Ale mnie wkurwiają takie tępe sraki. "o, patrzcie jaka jestem głupiutka, oj hihihihi", morda szlaufie
A co miała kurwa robić, płakać? Pewnie jakby twoja dziewczyna, jeśli kiedyś będziesz jakąkolwiek mieć, zaczęłaby się śmiać ze śmiesznej sytuacji to byś wpadł w histerie i napady paniki że masz "szlaufa" a nie dziewczynę. Nosz kurwa. Drze ryja- źle, śmieje się- źle, płacze- źle. Debile.
Najgorsze to są właśnie te głupie pizdy, które by zaczęły się użalać nad tą sytuacją, albo drzeć pizdę na cały lokal, a nie taka, która się śmieje ze śmiesznej sytuacji, do tego niespowodowanej przez nią.
PS:
Ojciec mi opowiadał, że za jego młodości był na wsi taki dzieciak, co to podczas jakichś wielkich mrozów założył się, że poliże słupek od bramy. Z pół godziny jęczał przyklejony, aż matka wyleciała przerażona i polała wrzątkiem. Podobno do dziś ma problem z odczuwaniem smaku. Przynajmniej żona nie płacze, że zupa za słona
Kurwa wrzątkiem serio? Nie dało się zwykłą ciepłą do skutku. Ano tak, sadistic
Jeszcze nie ten poziom robienia loda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów