Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa jakiego to trzeba mieć pecha że całe życie możesz dbać o zdrowie, nie pić, nie palić, biegać codziennie rano i inne chuje muje, a i tak jest szansa że zejdziesz z tego świata np przez spadającą reklame z nieba czy inną dachówkę a Zbyszek spod żabki wali wszystko co wpadnie pod rączkę, ma ponad 60 lat i jedyne co go boli to że nie ma jego ulubionej piersiówy w sklepie
zawsze mnie to zastanawia, jak te "żule" tyle lat wytrzymują chlanie i to nie, że piją sobie dobre piwko, tylko zazwyczaj jakieś najtańsze jabole albo w ogóle jakąś mete... , korwa ja jak popłyne 4 dni pod rząd to mam uczucie jakbym schodził, mój brat w wieku 40 lat nabawił się zapalenia trzustki od co weekendowego chlania, a tu taki mietek jeden z drugim ciągnie najgorsze gówno i żyją
Sport to zdrowie
zawsze mnie to zastanawia, jak te "żule" tyle lat wytrzymują chlanie i to nie, że piją sobie dobre piwko, tylko zazwyczaj jakieś najtańsze jabole albo w ogóle jakąś mete... , korwa ja jak popłyne 4 dni pod rząd to mam uczucie jakbym schodził, mój brat w wieku 40 lat nabawił się zapalenia trzustki od co weekendowego chlania, a tu taki mietek jeden z drugim ciągnie najgorsze gówno i żyją
Jaki morał z tego trzeba chlać naj tańsze szczochy a nie dzony walker.,dzak danielsy,chivasy xD i po problemie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów