Ponoć całe życie jest zmianą, a jeśli przestajesz się zmieniać - umierasz. Ale nasz organizm wcale za zmianami nie przepada!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dajesz hajs i mając 0 piw dostajesz sie na główną? Sprytne
I bez sensu, bo pewnie większość sadoli ma konto na YT z Polimatami w subskrypcji ;P
I bez sensu, bo pewnie większość sadoli ma konto na YT z Polimatami w subskrypcji ;P
Sledź może jest dla niego egzotyczny bo tylko prawdziwi wikingowie wpierdalają śledzie!
Zamiast pierdolić to po prostu zignorujcie.
Odcinek jak zawsze fajny!
Zamiast pierdolić to po prostu zignorujcie.
Odcinek jak zawsze fajny!
przynajmniej coś ten program wnosi i jest ciekawie prowadzony
a nie jak ta pizda 2 wstawki niżej
a nie jak ta pizda 2 wstawki niżej
dziewczyna i sledź
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów