Kiedy rodzice mówią, że czas pójść na swoje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co ja kurwa właśnie obejrzałem?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Co za kurwa ciota.
Ej serio: na chuj wrzucasz taki materiał?
Ja się pośmiałem, dobry typ.
pierdoleni malkontenci, nic im nie pasuje
pierdoleni malkontenci, nic im nie pasuje
Erutlev napisał/a:
Co ja kurwa właśnie obejrzałem?
Szykuj się. Kiedyś Ciebie też rodzice wyrzucą
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Slatojesos napisał/a:
Kurwa,ale z was durnie
Chop ma talent,browarek!
Przecież to "lip dubbing" jakiegoś nagranego płaczu
Kurwa ludzie to uwierzą we wszystko co zobaczą w Internecie
A ty oczywiście jesteś ekspertę,mnie nagranie wygląda na autentyczne i co mi pan zrobisz?
Wkrótce dzieciak zauważy, że nic nie wskóra płaczem bo robią sobie z niego bekę i się uspokoi...
Tak. Robiłem tak wiele razy. Działa.
Facet - pewnie ojciec, nie chce ulec małemu terroryście. Więc aby mu nie wpieprzyć, zaczyna malucha przedrzeźniać.
Wkrótce dzieciak zauważy, że nic nie wskóra płaczem bo robią sobie z niego bekę i się uspokoi...
Tak. Robiłem tak wiele razy. Działa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów