📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zatkane pory łojowe, bardzo często się zdarzają na nosie, albo się pozbędziesz tego zalegającego łoju przez peeling lub maseczkę, albo musisz fizycznie przycisnąć co widzimy na filmie.
buoba - spokojnie tydzień starczy, wytwarzanie łoju jest naturalną czynnością.
buoba - spokojnie tydzień starczy, wytwarzanie łoju jest naturalną czynnością.
Parę porów zatkanych to powiedzmy norma, ale tu kurde mu z całego nosa makaron wyłazi
Różne rzeczy na hardzie mogę oglądać ale temat z głównej mnie pokonał
Lingula napisał/a:
Czy pory w nosie powiekszaja sie z ciaglym wyjmowaniem loju?
Powiedziałbym, że raczej jest odwrotnie.
O kurwa ide spróbować.
Pojadę klasykiem ze starego tematu - Przyznać się, kto spróbował tak zrobić?
:mysle:
Skoro twierdzisz, że różne rzeczy widziałeś na hardzie i to Cię brzydzi, to pozwolę sobie zacytować klasyka: w dupie byłes i gówno widziałeś
Też sobie pozwolę zacytować klasyka: nie mierz wszystkich swoją miarą (chuju) na hardzie widywałem upierdalane głowy i kończyny, sranie do ryjów i baby z kutasami smarki jako lubrykant ale akurat taka rzecz brzydzi mnie najbardziej bo po prostu TAK i chuj, taki jestem a ty jesteś inny i tak działa świat a o gustach i obrzydlistwach z nimi zwiazanymi się nie dyskutuje
PalonyPaznokieć napisał/a:
Też sobie pozwolę zacytować klasyka: nie mierz wszystkich swoją miarą (chuju) na hardzie widywałem upierdalane głowy i kończyny, sranie do ryjów i baby z kutasami smarki jako lubrykant ale akurat taka rzecz brzydzi mnie najbardziej bo po prostu TAK i chuj, taki jestem a ty jesteś inny i tak działa świat a o gustach i obrzydlistwach z nimi zwiazanymi się nie dyskutuje
To mało widziałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów