Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli myślisz, ze czas zapierdala to ogól sobie łoniaki i zobacz jak długo cię będzie swędziało.
Jaja goli się maszynką elektryczną bądź specjalnie do tego stworzonymi maszynkami. Wtedy nie swędzą.
Jeśli myślisz, ze czas zapierdala to ogól sobie łoniaki i zobacz jak długo cię będzie swędziało.
E tam. Swędzi za pierwszym, drugim i czasem trzecim razem. Ale jak golisz w miarę regularnie to potem ciało się przyzwyczaja i już tego nie odczuwasz.
NafazowanyKoleś, Mamy XXI wiek. To już chyba standard, nie?
Otóż to, tak jest higienicznej kiedy razem z eaz'em i Ratoshi'm zapierdalacie się w dupę
Otóż to, tak jest higienicznej kiedy razem z eaz'em i Ratoshi'm zapierdalacie się w dupę
A myślisz, ze nie wiem jak się onanizujesz podglądając nas przez lornetkę. To dla ciebie specjalnie bo wiem , że wygolone lubisz.
2xUp: Zaraz was pojadą że jesteście pedałami bo jaja golicie, pedały
Stary, ja mam nawet dwa ręczniki i trzeci tylko do twarzy. Może to dlatego mam porządną dupeczkę która sama proponuję mi lodzika zrobić.
Stary, ja mam nawet dwa ręczniki i trzeci tylko do twarzy. Może to dlatego mam porządną dupeczkę która sama proponuję mi lodzika zrobić.
A ile masz dildosów w pupie? Rozumiem, dbać, myć, golić ale kurwa, trzy ręczniki?
A ile masz dildosów w pupie? Rozumiem, dbać, myć, golić ale kurwa, trzy ręczniki?
Już ci tłumaczę bo może to dla ciebie za dużo do ogarnięcia. Jeden do dupy. Drugi do ciała, głowy itd, a trzeci do twarzy. Taki malutki. Ponieważ mam problemy z ryjem. Syfy mi wyskakują. I zauważyłem, że jak się wycieram tylko tym ręcznikiem to jest ich dużo mniej. Jeden lub dwa na dwa miesiące.
Czyli cele zdrowotne. Kumam. Jak wytrę po myciu najpierw dupsko a potem ryj, pozostaje bez syfów ale dalej paskudny. Pozdrówka.
Już ci tłumaczę bo może to dla ciebie za dużo do ogarnięcia. Jeden do dupy. Drugi do ciała, głowy itd, a trzeci do twarzy. Taki malutki. Ponieważ mam problemy z ryjem. Syfy mi wyskakują. I zauważyłem, że jak się wycieram tylko tym ręcznikiem to jest ich dużo mniej. Jeden lub dwa na dwa miesiące.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów