Jeśli myślisz, ze czas zapierdala to ogól sobie łoniaki i zobacz jak długo cię będzie swędziało.
E tam. Swędzi za pierwszym, drugim i czasem trzecim razem. Ale jak golisz w miarę regularnie to potem ciało się przyzwyczaja i już tego nie odczuwasz.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.NafazowanyKoleś, Mamy XXI wiek. To już chyba standard, nie?
Otóż to, tak jest higienicznej kiedy razem z eaz'em i Ratoshi'm zapierdalacie się w dupę
Otóż to, tak jest higienicznej kiedy razem z eaz'em i Ratoshi'm zapierdalacie się w dupę
A myślisz, ze nie wiem jak się onanizujesz podglądając nas przez lornetkę. To dla ciebie specjalnie bo wiem , że wygolone lubisz.
2xUp: Zaraz was pojadą że jesteście pedałami bo jaja golicie, pedały
Stary, ja mam nawet dwa ręczniki i trzeci tylko do twarzy. Może to dlatego mam porządną dupeczkę która sama proponuję mi lodzika zrobić.
A ile masz dildosów w pupie? Rozumiem, dbać, myć, golić ale kurwa, trzy ręczniki?
Już ci tłumaczę bo może to dla ciebie za dużo do ogarnięcia. Jeden do dupy. Drugi do ciała, głowy itd, a trzeci do twarzy. Taki malutki. Ponieważ mam problemy z ryjem. Syfy mi wyskakują. I zauważyłem, że jak się wycieram tylko tym ręcznikiem to jest ich dużo mniej. Jeden lub dwa na dwa miesiące.
Czyli cele zdrowotne. Kumam. Jak wytrę po myciu najpierw dupsko a potem ryj, pozostaje bez syfów ale dalej paskudny. Pozdrówka.
Już ci tłumaczę bo może to dla ciebie za dużo do ogarnięcia. Jeden do dupy. Drugi do ciała, głowy itd, a trzeci do twarzy. Taki malutki. Ponieważ mam problemy z ryjem. Syfy mi wyskakują. I zauważyłem, że jak się wycieram tylko tym ręcznikiem to jest ich dużo mniej. Jeden lub dwa na dwa miesiące.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów