Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ruchanie po zielsku jest fajne, tak samo jak pływanie, czytanie książek, czy jazda na gokartach.
Bez alkoholu za to ciężko imprezować, wiadomo da się, ale wtedy muszą być piguły
To co na gifie to zajebisty dodatek do każdego hobby, samo w sobie jest średnie.
Ruchanie po zielsku jest fajne, tak samo jak pływanie, czytanie książek, czy jazda na gokartach.
Bez alkoholu za to ciężko imprezować, wiadomo da się, ale wtedy muszą być piguły
Masz w sobie WIELE głupoty. Albo geny trolla
Tę, pasi?
Pasi nie pasi, ale powiem Ci że czas Cie nie oszczędza jeszcze wczoraj w profilu miałeś 18 lat... dziś już 22 Albo ja tak długo spałem, albo ktoś tu ewidentnie tnie w chuja
Pasi nie pasi, ale powiem Ci że czas Cie nie oszczędza jeszcze wczoraj w profilu miałeś 18 lat... dziś już 22 Albo ja tak długo spałem, albo ktoś tu ewidentnie tnie w chuja
Nie potknij się kiedyś o swoją pisownie bo ktoś Cie w dupę wyrucha. Znalazł się bohater pisowni.
nie wiem czy ty przeżyłeś aborcje, czy ojciec Cię karmił mleczkiem za niemowlaka, ale na pewno nie jesteś normalny pisząc takie głupoty. Teraz mądrala bo sprawdza pisownie mądry Sadolek a jak na przyrodzie się dowiesz, że zaraz na polskim masz dyktando to srasz po kątach.
Nie potknij się kiedyś o swoją pisownie bo ktoś Cie w dupę wyrucha. Znalazł się bohater pisowni.
Do Twojej błyskotliwej riposty powinieneś dorzucić jeszcze to:
To co na gifie to zajebisty dodatek do każdego hobby, samo w sobie jest średnie.
/ciach
Dałbym Ci bucha gdyby nie tekst o pigułach. Że też nie szkoda Ci zdrowia.
Ludzie nie rozgraniczają jednej podstawowej rzeczy w używkach, liczy się szkodliwość. Żeby znać szkodliwość wcale nie trzeba się zaćpać/zachlać i uj wie co jeszcze, jak sądzą niektórzy. Tylko trzeba czytać. Tak, czytać o używkach. U nas się tego nie stosuje, tylko jeden za drugim ynteligent powtarza teksty które nie mają pokrycia w rzeczywistości.
Marihuana jest mniej szkodliwa od alkoholu, a "za nie" to mogą być ludzie którzy nic na ten temat nie wiedzą, albo zasłyszeli coś od kogoś, ewentualnie widzieli jak ktoś się stacza kto i miał tę używkę na boku.. To też się zdarza, ale to ludzka wina, a nie jakieś rośliny.
Znałem kilka osób które jarały. Jarają do dziś i mają się świetnie. Żaden nie ćpa, a alkohol piją okazyjnie. Za to Ci którzy wpierw powtarzali gatki o narkotykach, jak pierwszy raz zajarali jointa otworzyły im się wirtualne drzwi na inne używki. Teoria eskalacji wywodzi się z głupoty przez którą ta teoria się roznosi. W tej chwili nie wiem co robią, ale pewnie siedzą po piwnicach i ciągną jakieś prochy. Więc dla dobra naszych dzieci przestańcie powielać głupoty o "narkotykach" w sprawie marihuany, bo nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie to wyrządza szkody.
Powinni to zalegalizować, a nie karmić mafię i wywalać pieniądze na programy anty. "Moje pieniądze"!
Podatek, limity, bezwzględny zakaz sprzedawania nieletnim (wystarczy że podciągną pod demoralizacje jak w przypadku alkoholu + będą kontrole i funkcjonowało by to znacznie lepiej niż nielegalny rynek). Dzisiaj dzieciakom łatwiej kupić jaranie niż piwo.
I po chuj się czepiać o takie pierdoły... A po drugie, to cały czas mam 22 lata w świecie rzeczywistym i tu, na profilu, więc po 'kiego' miałbym zmieniać datę urodzenia? Z resztą nie jeden gimbus ma tu ustawione więcej lat, niż sam ma... Trzecią rzeczą jest to, że każdemu zdarzy się pomyłka (ja nie zwróciłem uwagi), a Ty tip.top pewnie powiesz, że nigdy pomyłki nie popełniłeś i jesteś jeszcze najlepszym polonistą, co?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów