📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pieknie sie zgrali w czasie i przestrzeni..
Co jest ostatnio nie idzie nic oglądać na sadolu zacina sie fhuj faszystko
Pralpunkt napisał/a:
Co jest ostatnio nie idzie nic oglądać na sadolu zacina sie fhuj faszystko
dokup wiecej ramu, zainstaluj tak zeby miec z 32MB minimum i bedzie smigalo
tak kurwa MB nie GB
JaTylkonaChwile napisał/a:
tak kurwa MB nie GB
No nie zgodzę się zauważyłem że na chromie coś odtwarzacz się jebie po przejściu na EDGE nie ma problemu. Dużo stron na chrome się jebie...
JaTylkonaChwile napisał/a:
tak kurwa MB nie GB
riki88 napisał/a:
No nie zgodzę się zauważyłem że na chromie coś odtwarzacz się jebie po przejściu na EDGE nie ma problemu. Dużo stron na chrome się jebie...
Nic się nie jebie - po prostu trzeba mieć kompa z naprawde 32 GB ramu i innymi wypasionymi aspektami
riki88 napisał/a:
riki88 napisał/a:
Jprd to tylko pokazuje jak chrome jest zoptymalizowane
Ja się takie guano używa to trzeba kupę pamięci, na Operze mam prawie 50 kart otwartych i 8GB pamięci wystarcza i filmy nie tną.
ququa napisał/a:
co to za film bedzie ???
zna ktos tytuł??
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
Wina cioty z cysterny. Gdyby nie spanikował to by się nie wyjebał.
Sony Vaio sprzed 9lat, 8GB, windows 7, 63 strony otwarte w chromie na chwile obecną. Filmy chodzą wszystkie więc nie wiem co tu komu dolega
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów