...że jestem tak szczęśliwy, że mogę srać tęczą!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AlE To SłItA$$n3 xPPP ChYbA WrZuCe SoB!3 N@ Nk xDD
Gejowskie jakieś takie.
WaszMiso napisał/a:
Gejowskie jakieś takie.
Pedały srają tęczami i wytrzeszczają przy tym oczy?
Freaqs napisał/a:
Pedały srają tęczami i wytrzeszczają przy tym oczy?
Już ci tłumaczę. Pedały pchają się w dupy, a tęcza to symbol homoseksualizmu.
WaszMiso napisał/a:
a tęcza to symbol homoseksualizmu.
a ja myślałam ze kolor różowy,bynajmniej nigdy nie widziałam pedała w kolorach tęczy
campire napisał/a:
a ja myślałam ze kolor różowy,bynajmniej nigdy nie widziałam pedała w kolorach tęczy
tęcza = wiele kolorów to znaczy że pedał może ubierać się w inne kolory
Tu nie chodzi o ubieranie się. To jest po prostu ich symbol.
Ale zobaczcie, że robią z tych rzeczy domenę pedałów, które są fajne. Właśnie w tym ta tęcza. Nawet jak facet wyskoczy z 4-ma laskami gdzieś na miasto to znaczy, że jest pedałem. Wszystko nam zabiorą. Będziemy jeździć maluchami bo tylko one nie zostaną okrzyknięte pedalskimi.
Ale zobaczcie, że robią z tych rzeczy domenę pedałów, które są fajne. Właśnie w tym ta tęcza. Nawet jak facet wyskoczy z 4-ma laskami gdzieś na miasto to znaczy, że jest pedałem. Wszystko nam zabiorą. Będziemy jeździć maluchami bo tylko one nie zostaną okrzyknięte pedalskimi.
WaszMiso napisał/a:
Tu nie chodzi o ubieranie się. To jest po prostu ich symbol.
Więc albo my albo oni wytępić!
kiedy wstałem i zajrzałem do sedesu liczyłem na odrobinę kolorów, niestety... klasyczny brązowo-bury kał czuję się zawiedziony.
podpalacz napisał/a:
kiedy wstałem i zajrzałem do sedesu liczyłem na odrobinę kolorów, niestety... klasyczny brązowo-bury kał czuję się zawiedziony.
nie spuszczasz wody skoro "to" już tam było?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów