Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko ładnie, pięknie, ale zjebana... perspektywa Niech się ktoś wypowie znający temat - wydaje mi się, że odbicie tego "księżyca" w wodzie powinno być pod nim, a nie ujebane obok... chyba, że to świat, w którym panują inne zasady, a księżyc nie jest księżycem, tylko słońcem, albo innym czymś... w sumie to może być futurystyczny "widok z dupy na świat" i dlatego są tam gówniane zasady Ogólnie rzecz biorąc - fajnie malują tymi "szprejami", ale niech się zasad jakichś trzymają troszeczkę.
wypowiem sie bo znam temat, moim zdaniem pierdolisz jak potłuczony
wypowiem sie bo znam temat, moim zdaniem pierdolisz jak potłuczony
A nie, bo pierdole ja najebany Nie znasz tematu
Wszystko ładnie, pięknie, ale zjebana... perspektywa Niech się ktoś wypowie znający temat - wydaje mi się, że odbicie tego "księżyca" w wodzie powinno być pod nim, a nie ujebane obok... chyba, że to świat, w którym panują inne zasady, a księżyc nie jest księżycem, tylko słońcem, albo innym czymś... w sumie to może być futurystyczny "widok z dupy na świat" i dlatego są tam gówniane zasady Ogólnie rzecz biorąc - fajnie malują tymi "szprejami", ale niech się zasad jakichś trzymają troszeczkę.
Tu masz rację, sam to chciałem napisać, ale nie na czas wpadłem na ten filmik... generalnie odbicie mogło by być przesunięte względem księżyca, ale wtedy linia zbiegu odbicia powinna iść centralnie na jego (odbicia) źródło... na tym obrazku tafla wody dając takie odbicie księżyca musiałaby iść na skos, czyli trochę nie halo zadziałała grawitacja...
Głowy nie dam, ale to chyba bardziej by był surrealizm jak grawitacja nawala a horyzont (czyli też punkty zbiegu) tworzą jakieś dziwne skosy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów