📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Większość pewnie napisze, że impreza jest chujowa, ale jeśli chodzi o panienki to każdy by chciał zamoczyć
jaka chujowa? a co może lepsze te dzisiejsze hipsterskie balety z pedałami? stare dobre czasy, szkoda, że już nie wrócą
HAHA 0:58 na drugim planie.. ||_ (())||_
ale tak szczerze to zaluje ze tamte czasy juz minely ale ciesze sie ze ze teraz juz na baletach nie widac tych Vixiarzy
ale tak szczerze to zaluje ze tamte czasy juz minely ale ciesze sie ze ze teraz juz na baletach nie widac tych Vixiarzy
heh zaraz zacznie się wielkie wyśmiewanie napędzane przez użytkowników spłodzonych w tamtych czasach...
O kurwa, dzieki! Przypomniałeś mi, że kiedyś były czasy, że na Polsat 2 leciały inne programy, niż powtórki z głównego Polsatu.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
The Music's Got Me 2004 - Bass Bumpers
Dallas Superstars - Helium
smialem sie z bialych rekawiczek 10 lat temu i smieje sie dzisiaj:) zawsze uwarzalem ze male imprezy gdzies w piwnicach miast z niekomercyjna muzyka sa o wiele lepsze niz masowe spedy z trance przyjebami!!!
MGC napisał/a:
zawsze uwarzalem
Szkoda, że na polskim nie uważałeś.
Nie jestem ignorantem, bo prócz disco polo i jazz, to już wszystkie gatunki muzyki (znane mi) chyba przeszedłem..., ale się nie zamierzam ograniczać
BTW... Kawałki w tle mają już sporą brodę, ale to tak na marginesie. Mimo wszystko muszę przyznać, że właśnie na takich imprezach lachony są wykurwiste (tępe, ale trza przywyknąć) i co najistotniejsze dla każdego samca, "ogólnodostępne"
Nie jestem ignorantem, bo prócz disco polo i jazz, to już wszystkie gatunki muzyki (znane mi) chyba przeszedłem..., ale się nie zamierzam ograniczać
BTW... Kawałki w tle mają już sporą brodę, ale to tak na marginesie. Mimo wszystko muszę przyznać, że właśnie na takich imprezach lachony są wykurwiste (tępe, ale trza przywyknąć) i co najistotniejsze dla każdego samca, "ogólnodostępne"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów