📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pudzian to blondyn ?
sam kurwa jesteś Hazel - to Joy Kitikonti - Dirty Summer, Hazel daje tutaj tylko swój spedalony głos
@up prawde powiadasz, co nie zmienia faku, że jest to profanacja Smells like teen spirit i należy się za to chłosta kaktusem.
wielki człowiek, wielki sportowiec, wielki Polak szkoda, że teraz robi show w mma
Ehhh kiedyś to czekało się na strong manów żeby pooglądać Pudziana jak daje wycisk innym
swoją drogą tacy strongmani chyba muszą się solidnie wypróżnić przed zawodami?
jak tam l_witek wiedzę napewno masz profesionalną, jak tam u nich ze sraniem?
jak tam l_witek wiedzę napewno masz profesionalną, jak tam u nich ze sraniem?
Mariusz jest mistrzem, szanuje go bo mimo tego, że został MŚ kilka krotnie nie odje*ało mu, nie jest jakimś głupim celebrytom, nie pcha się do polityki (chociaż pewnie jakby wystartował to by został prezydentem). Jeździ super samochodami, ma konto wypchane, że nie wie co z kasa robić a mimo tego nie słyszałem nigdy o żadnych seks/narko/alkoholowych aferach z jego udziałem. A udział w mma jest dla niego kolejnym wyzwaniem-bo w przeciwieństwie do większości z was on sie za coś zabrał-tam przynajmniej coś zarobi i nie musi koksować. Gość nie był z bogatej rodziny a osiągnął wszystko i został sobą, większość z was by skończyła jak tajson-bankrut z wydziaranym ryjem albo najman co twierdzi, że wygrywa walki choć każdy mu wpierd*lił.
aż się wzruszyłem.
aż się wzruszyłem.
Kurwa pamiętam te czasy jak Pudzian rozpierdalał wszystkich jak się dało. Nawet samym wyglądem było widać że jest silniejszych od tych wszystkich grubasów. Jebany Marcus Fenix.
Pudzian zrezygnował z bycia Strong Manem kiedy dowiedział się, że będą podnosić wiek emerytalny
Śmieszny jest tytuł piosenki, jakiś pajac włączył to z płyty w klubie energy 2000 i przypisał już sobie ten kawałek jako jego dzieło.
Wszystko było pięknie póki nie sprzedał skóry:P później sporty walki itp...
a co do podkładu muzycznego to tak mi się skojarzyło
a co do podkładu muzycznego to tak mi się skojarzyło
co to za sport gdzie wszyscy, poza odd hoggen'em czy jakoś tak sa na dopingu. Toż to chodowla organizmów i "brudny" sport
Ale młócka w podkładzie, ja pierdole Faktycznie, DJ Kordel-Walker to ta sama półka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów