📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
powinien zostać w tym sporcie do poźnej starości i tak pewnie miałby większe sukcesy niż teraz w sportach walki
inf3kkted napisał/a:
co to za sport gdzie wszyscy, poza odd hoggen'em czy jakoś tak sa na dopingu. Toż to chodowla organizmów i "brudny" sport
Taki ,że ludzie chcą rekordów, przenoszenia kurewsko wielkich ciężarów, chcą zobaczyć więcej niż ludzie ciało może.
W końcu coś dla mnie!
kurwa jaki dj hazel w podkładzie? to joy kitikonti dirty summer tylko wycięte z setu kolesia który piłuje mordę w mikrofon a później wszyscy pierdolą ło kurwa ale zajebiste dj hejzel kurwa pizda huj uuuuu
5:00 pudzian preferuje styl jazdy Flinstona
Joy Kitikonti kurwa mać, a nie jakiś DJ Hazel, pojebalo was juz do konca ?! nawet dj z audycji energy go przedstawil -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów