Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sasha Baron Cohen zawsze! Aby Kazachstan rósł w siłe!
Akurat z Kazachstanem to ma mało wspólnego...
Film "Bruno", jak ktoś nie oglądał polecam. Za pierwszym razem płakałem ze śmiechu.
No i co z tego? Krzywda ci się jakaś stanie? W UK od lat legalne są homomałżeństwa i nic złego się nie dzieje. Nawet Partia Konserwatywna, czyli prawica jest za. Przeszkadza to tylko ultrareligijnym emigrantom z Afryki i Azji, zarówno chrześcijanom, jak i muzułmanom ale ich zdanie nikogo nie obchodzi. I dobrze.
Problem polega na tym, że człowiek to złożona istota, która w swoim życiu przechodzi przez wiele faz. Niestety te najgorsze są mocno promowane i wspomagane jeszcze na etapie dziecięcym właśnie przez ruchy LGBTQUWERTY+-XYZ. Dzisiaj żyjemy w systemie, który pierdoli ludziom w głowach od najmniejszego. Zobaczą dziewczynę z samochodzikiem w ręku to już chcą ją szprycować hormonami męskimi itd. Pamiętam jak dzisiaj ile dziewczyn w gimnazjum czy liceum chodziło za rękę, miało jakieś akcję, że się przelizały, albo myślały, że są lesbami. Wszystkie są dzisiaj szczęśliwymi matkami i żonami - z tych akcji wyrosły. Niestety nowe pokolenie może nie mieć szansy wyrosnąć, bo wjebuje mu się do głowy, że to jest normalne, że musi tak być i próba tłumaczenia, że to "faza" to faszyzm.
Zresztą my w ogóle mamy cywilizacyjny problem jak te szczury ze słynnego eksperymentu. Z ludźmi jako ssakami dzieje się dokładnie to samo - dobrobyt pierdoli nam w głowach, a każde kolejne pokolenie jest słabsze, głupsze i bardziej pojebane od poprzedniego. Ruscy z Chińczykami nas na śniadanie za parę dekad opierdolą.
Akurat z Kazachstanem to ma mało wspólnego...
Film "Bruno", jak ktoś nie oglądał polecam. Za pierwszym razem płakałem ze śmiechu.
Panie, a "Borata" Pan oglądał?
To tylko postacie odgrywane przez tego żydka, dobrze napisał.
Problem polega na tym, że człowiek to złożona istota, która w swoim życiu przechodzi przez wiele faz. Niestety te najgorsze są mocno promowane i wspomagane jeszcze na etapie dziecięcym właśnie przez ruchy LGBTQUWERTY+-XYZ. Dzisiaj żyjemy w systemie, który pierdoli ludziom w głowach od najmniejszego. Zobaczą dziewczynę z samochodzikiem w ręku to już chcą ją szprycować hormonami męskimi itd. Pamiętam jak dzisiaj ile dziewczyn w gimnazjum czy liceum chodziło za rękę, miało jakieś akcję, że się przelizały, albo myślały, że są lesbami. Wszystkie są dzisiaj szczęśliwymi matkami i żonami - z tych akcji wyrosły. Niestety nowe pokolenie może nie mieć szansy wyrosnąć, bo wjebuje mu się do głowy, że to jest normalne, że musi tak być i próba tłumaczenia, że to "faza" to faszyzm.
Zresztą my w ogóle mamy cywilizacyjny problem jak te szczury ze słynnego eksperymentu. Z ludźmi jako ssakami dzieje się dokładnie to samo - dobrobyt pierdoli nam w głowach, a każde kolejne pokolenie jest słabsze, głupsze i bardziej pojebane od poprzedniego. Ruscy z Chińczykami nas na śniadanie za parę dekad opierdolą.
Ech tam, pierdolenie prawicowych paranoików. Żadna propaganda nie zrobi z heteryka pedała, ani odwrotnie, obojętnie w jakim wieku. Każdy człowiek instynktownie wie, co woli ruchać. Problemem są ukryci geje, którzy mają ochotę zrobić koledze gałę, ale konserwatywne wychowanie im nie pozwala. Z takich wyrastają najgorsi homofobi.
Napisał, że to nie ma nic wspólnego z Kazachstanem, a jednak ma. Czyli źle napisał.
Z niego taki Kazach jak z ciebie inteligent...
Przecież to zboczony jak każdy "żymianim" ! Eskimos!
to jego największa, i najbardziej rozpoznawalna rola, w pewnym stopniu kultowa, z którą zawsze będzie się kojarzył, więc pozwoliłem sobie to dla żartu zacytować. Coś jak Jim Carrey i "Maska", Tommy Lee Jones w "ściganym" i Arnold Schwarzenneger w "Terminatorze" Niestety, kiedy Borat święcił triumfy, wy pływaliście jeszcze w kondomie, więc nie załapaliście powiązania. Trudno.
to jego największa, i najbardziej rozpoznawalna rola, w pewnym stopniu kultowa, z którą zawsze będzie się kojarzył, więc pozwoliłem sobie to dla żartu zacytować. Coś jak Jim Carrey i "Maska", Tommy Lee Jones w "ściganym" i Arnold Schwarzenneger w "Terminatorze" Niestety, kiedy Borat święcił triumfy, wy pływaliście jeszcze w kondomie, więc nie załapaliście powiązania. Trudno.
Zbłaźniłeś się i tyle (jak zwykle zresztą). A teraz spójrz na swój wiek w profilu, a później na mój. Popierdalasz teksty jak gówniak z podstawówki, co oznacza, że wiek wpisałeś nieprawdziwy, a jeśli faktycznie jesteś ode mnie młodszy tylko o 2 lata, to nie za dobrze świadczy o twoim deklu
*to co zaznaczone na biało, dobitnie pokazuje, że oglądałeś ten film jako małe dziecko.
Dżisus...
Tak, Ali G, Dyktatora też....
Co nie zmienia faktu, że urywek jest z Bruno i nie ma nic wspólnego z Kazachstanem... czego kurwa nie rozumiesz?
co to za problem by umożliwić małżeństwo osobom tym samym płci.
Bo od akceptacji małżeństw się zaczyna. Potem będą stękać o adopcję dzieci, a to już jest szkodliwe. Dziecko do prawidłowego rozwoju potrzebuje autorytetu ojca i matki.
A po adopcjach homo, przyjdzie czas na adopcję dla transów. W międzyczasie, jak tak dalej pójdzie, do litanii tęczowych literek dojdzie P. Oni też w końcu zaczną domagać się adopcji.
Już skurwysyny nawet mają swoją flagę:
mam nadzieję że tymi wpisami pod moim adresem podbudowałeś swoje niskie EGO. Może skończą się te Twoje słynne problemy ze wzwodem.
A teraz spójrz na swój wiek w profilu, a później na mój.
sorry, nie jestem jakimś psychopatą, żeby grzebać randomowym typom z netu w profilach i budować jakieś wyimaginowane profile psychologiczne. Idź do lekarza chłopie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów