Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko jest ok, o taką wolność walczyli nasi przodkowie. To byłoby beż sensu, żebyśmy dalej żyli w trybie zimnowojennym.ja zarabiam kasę, ktoś inny się bawi, niektórzy się ujawniają. Tak ma być.q
Jakie to niby są czasy współczesne skoro większość Polaków i za 100 lat tego nie zaakceptuje? U nas nie ma i nie będzie na to przyzwolenia a zachód coraz bardziej się budzi z tego przetolerancyjnego koszmaru...
"Przyzwolenia" faktycznie powszechnego nie będzie. Może nie, ale to nie ma znaczenia. Wykorzystanie "terroryzmu poprawności politycznej" poprzez prześladowanie, prawne pozwów, nachodzenie w miejscu pracy bojkotowanie firm... dopną swego. Praworządność "tak jak sobie to wyobrażamy".
film Brüno to chyba z roku 2009
Sasha Baron Cohen zawsze! Aby Kazachstan rósł w siłe!
Tylko szkoda ze taki Flodzia wrzuca rzeczy, których nie rozumie.
Sasha Baron Cohen zawsze! Aby Kazachstan rósł w siłe!
Bruno był austriackim gejem
" W tym roku podczas Campus Polska Donald Tusk znów zadeklarował, że wprowadzenie związków partnerskich będzie "priorytetem na pierwsze 100 dni"
Można się kłócić ze strona TVN - sama prawda i takie tam:
tvn24.pl/premium/bede-zwiazki-partnerskie-po-wyborach-wiekszosc-partii...
TVN sama prawda i takie tam :
" W tym roku podczas Campus Polska Donald Tusk znów zadeklarował, że wprowadzenie związków partnerskich będzie "priorytetem na pierwsze 100 dni"
Można się kłócić ze strona TVN - sama prawda i takie tam:
No i co z tego? Krzywda ci się jakaś stanie? W UK od lat legalne są homomałżeństwa i nic złego się nie dzieje. Nawet Partia Konserwatywna, czyli prawica jest za. Przeszkadza to tylko ultrareligijnym emigrantom z Afryki i Azji, zarówno chrześcijanom, jak i muzułmanom ale ich zdanie nikogo nie obchodzi. I dobrze.
No i co z tego? Krzywda ci się jakaś stanie? W UK od lat legalne są homomałżeństwa i nic złego się nie dzieje. Nawet Partia Konserwatywna, czyli prawica jest za. Przeszkadza to tylko ultrareligijnym emigrantom z Afryki i Azji, zarówno chrześcijanom, jak i muzułmanom ale ich zdanie nikogo nie obchodzi. I dobrze.
Głos rozsądku, głos tolerancji
"ale ich zdanie nikogo nie obchodzi. I dobrze"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów