Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
...jedyna nasza przewaga, to fakt że u nas są jeszcze normalne regiony, gdzie miejsce psa jest na łańcuchu czy za siatką.
Popierdoleńcy z Indii, są jak widać na tym samym poziomie co nowomodni popierdoleńcy z Polski za swoimi amstafinami bawiącymi się z małymi dziećmi
...jedyna nasza przewaga, to fakt że u nas są jeszcze normalne regiony, gdzie miejsce psa jest na łańcuchu czy za siatką.
Od kiedy, baranie, trzymanie psa w domu, a nie w budzie jest NOWOMODĄ? I na chuj piszesz "z Polski", jakby nasz kraj był jakimś wyjątkiem? Mam rozumieć, że w Holandii, USA, Japonii, czy w 200 innych Państwach nie trzymają ras "groźnych" psów w domu?
Od kiedy, baranie, trzymanie psa w domu, a nie w budzie jest NOWOMODĄ? I na chuj piszesz "z Polski", jakby nasz kraj był jakimś wyjątkiem? Mam rozumieć, że w Holandii, USA, Japonii, czy w 200 innych Państwach nie trzymają ras "groźnych" psów w domu?
Oczywiście że trzymanie psa w domu/mieszkaniu to debilna moda z PRL, szkodząca zresztą temu zwierzęciu. Chów psów powinien odbywać się na powietrzu i w budzie. Dla psa zresztą twój dom to własnie buda, z jego perspektywy mieszkasz więc w psiej budzie, z mojej też.
Psy od wieków to zwierzęta użytkowe wykorzystywane były do pilnowania stada, obejścia, lub przy polowaniach. Nikt z nimi nie mieszkał, nie spał w łóżku i nie przytulał się czy lizał, i nazywał rodziną. Bo to już trąci zoofilią.
Oczywiście że trzymanie psa w domu/mieszkaniu to debilna moda z PRL
No to albo nowomoda, albo moda z PRL... Już sam nie wiesz co pierdolisz, prawda?
Psy od wieków to zwierzęta użytkowe wykorzystywane były do pilnowania stada, obejścia, lub przy polowaniach
A na moje to od WIEKÓW psy trzymane są tez w domach. Jasne, ze używa się ich czasem do pracy, jeśli jest się rolnikiem, albo myśliwym. Jedni trzymają je w domu jako przyjaciela, a drudzy jako pracownika. Jedno wyklucza drugie?
Nikt z nimi nie mieszkał, nie spał w łóżku i nie przytulał się czy lizał, i nazywał rodziną. Bo to już trąci zoofilią.
Aktualnie nie mam psa, ale jak miałem, to nigdy nie spał w moim łóżku, tylko na swoim miejscu w przedpokoju. Nie używałem go do pracy w polu, a wiec nie był ujebany błotem i nawozem, a ponadto kąpałem go co jakiś czas. A wiec był czystym i zadbanym psem, którego czasem przytulałem, ale nigdy nie dałem mu się lizać po twarzy, bo zwyczajnie się brzydziłem. Niektórzy tak robią, owszem, ale to i tak jest mniejszość.
Według Twojej logiki byłem zoofilem, czy nie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów