Co ich zdenerwowało. Primorye, obwód Kaliningradzki
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwko dla kacapów. Wyjątkowo.
czeczeńskie ścierwo odpręża się przed nielegalnym przejściem na polską stronę
Islamiści wszędzie tacy sami, a Polskie julki chcą ich przyjmować. Nie ma gorszej religii od Islamu.
tam z klamkami to jak z telefonami k🤬a
Następnym razem przyjdą z kałachami.
Pod rozwagę wszystkim, którzy uwierzyli, że tylko Zachód ma problem z imigrantami, a Rosja w ogóle.
To już wiadomo dlaczego ich nie wpuszczono, dziw tylko że się nie przygotowali na takich gości. Swoją drogą tak widzę inwazję na europę bez cenzury poprawności.
A mi się to podoba, wole czeczenów niżniż lekarzy. Walcza o swoje tylko my jak te p🤬dy siedzimy i się patrzymy jak nam kraj rozp🤬alają xD hejt czas zaczać.
do tych małp to strzelać tylko
Dlaczego jeden czeczen był w komeszce ?
[ Dodano: 2024-07-13, 18:50 ]
Edit : komeżce
TwójCzarnyPan napisał/a:
od rozwagę wszystkim, którzy uwierzyli, że tylko Zachód ma problem z imigrantami, a Rosja w ogóle.
Mam z dupie problemy ruskich, choć w zasadzie to nie do końca, każdy problem nękający kacapów mnie cieszy, mam nadzieję że z każda sekundą tych problemów będzie im przybywać w postępie geometrycznym.
Ten w zielonej bluzie z kapturem jaki Bruce Lee. Z 3 czy 4 szeregu się przebił na front i jak szaleje.
Rosja ma problem z Czeczenami? Toć k🤬a dali sobie wejść na głowę i w Czeczeni ruskie pionki rządzą jako członek z ramienia wysunięty na czoło ku chwale Rasyji pozbywającej się mniejszości narodowych póki mogą. Pamiętajmy że później to spłynie do nas, jak w czasie pierwszej wojny czeczeńskiej.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Na dyskotekę przyszedł boso. Co za j🤬a dzicz.