18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
00:00
-02:18
Download

Co ich zdenerwowało. Primorye, obwód Kaliningradzki
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaaaaaaaaaaaaa 2024-07-13, 12:24 3
Piwko dla kacapów. Wyjątkowo.
Zgłoś
AntyUkraina666 2024-07-13, 12:34 54
j🤬 czeczenów
Zgłoś
bleblebator1 2024-07-13, 12:40 5
czeczeńskie ścierwo odpręża się przed nielegalnym przejściem na polską stronę
Zgłoś
ZamiastLiściKomuniści 2024-07-13, 12:58 33
Islamiści wszędzie tacy sami, a Polskie julki chcą ich przyjmować. Nie ma gorszej religii od Islamu.
Zgłoś
chorym 2024-07-13, 13:28 5
tam z klamkami to jak z telefonami k🤬a
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-07-13, 13:29 5
Następnym razem przyjdą z kałachami.
Pod rozwagę wszystkim, którzy uwierzyli, że tylko Zachód ma problem z imigrantami, a Rosja w ogóle.
Zgłoś
shoe5maker 2024-07-13, 14:41 3
To już wiadomo dlaczego ich nie wpuszczono, dziw tylko że się nie przygotowali na takich gości. Swoją drogą tak widzę inwazję na europę bez cenzury poprawności.
Zgłoś
fox7procent 2024-07-13, 15:43 7
A mi się to podoba, wole czeczenów niżniż lekarzy. Walcza o swoje tylko my jak te p🤬dy siedzimy i się patrzymy jak nam kraj rozp🤬alają xD hejt czas zaczać.
Zgłoś
croyna 2024-07-13, 18:27
do tych małp to strzelać tylko
Zgłoś
tajfunkanalia 2024-07-13, 18:48
Dlaczego jeden czeczen był w komeszce ?

[ Dodano: 2024-07-13, 18:50 ]
Edit : komeżce
Zgłoś
takamahi 2024-07-13, 18:50 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

od rozwagę wszystkim, którzy uwierzyli, że tylko Zachód ma problem z imigrantami, a Rosja w ogóle.

Mam z dupie problemy ruskich, choć w zasadzie to nie do końca, każdy problem nękający kacapów mnie cieszy, mam nadzieję że z każda sekundą tych problemów będzie im przybywać w postępie geometrycznym.
Zgłoś
Belivax 2024-07-13, 19:43 1
Ten w zielonej bluzie z kapturem jaki Bruce Lee. Z 3 czy 4 szeregu się przebił na front i jak szaleje.
Zgłoś
Arathnmor 2024-07-13, 19:44
Rosja ma problem z Czeczenami? Toć k🤬a dali sobie wejść na głowę i w Czeczeni ruskie pionki rządzą jako członek z ramienia wysunięty na czoło ku chwale Rasyji pozbywającej się mniejszości narodowych póki mogą. Pamiętajmy że później to spłynie do nas, jak w czasie pierwszej wojny czeczeńskiej.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
smc 2024-07-13, 19:47
Na dyskotekę przyszedł boso. Co za j🤬a dzicz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem