📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Dla większości Polakó taki merc to marzenie" Marne masz marzenia synku
Kurwa takie samochody to kupisz po 2 miesiącach pracy za najniższą krajową... Także nie wiem co autor miał na myśli.
Te w Białym pewnie poobijane
krzyks napisał/a:
Rozwiń myśl roku, bo kurwa nie wiem do czego pijesz.
Nie może rozwinąć myśli, bo słabo zna polski. Sam przyjechał z Ukrainy i ma żal do Czeczenów, że musi dzielić z nimi socjal.
Bujanie się rozjebanym Mercem poskładanym z ćwiartek, wartym może 4k PLN - faktycznie kurwa przepych i luksus jak ja jebię.
PS. Pochwal się drogi autorze ile to podatków płacisz, że śmiesz pieprzyć o "naszych pieniądzach". Obstawiam, że albo jesteś jakimś bezrobotnym śmieciem, albo co gorsza jebanym ukrem, który dostał mieszkanie obok, ale jeździć musi starą skodą...
PS. Pochwal się drogi autorze ile to podatków płacisz, że śmiesz pieprzyć o "naszych pieniądzach". Obstawiam, że albo jesteś jakimś bezrobotnym śmieciem, albo co gorsza jebanym ukrem, który dostał mieszkanie obok, ale jeździć musi starą skodą...
Chyba w najbardziej zabitej dechami polskiej wsi są lepsze fury, bo już się janusze przerzucili na passaty B5 i gulfy 4-5, a krokodyle już tylko kursują po importowanego dyzla najwyższej jakości do trzydziestek i szyśćdzisiuntek. Gdyby lecieli tylko z zasiłków, to nie było by ich stać na samochód, nawet nie tyle zakup co utrzymanie, także gdzieś pracują, zarabiają pieniądze i kupili sobie dupowozy, robią zakupy w tanim markecie, nie słyszałem żeby sprawiali problemy, ktoś tu ma ból dupy.
mercedes w210 (okularnik) marzeniem niejednego polaka ... no jebne ... my polacy marzymy o VW passeratti 1.9 tdi w kombi po lifcie a nie jakims gnijacym mercedesie
Przecież to są kurwa szroty. Takie gówno to może jarać chyba tylko jakiegoś biedaka z podkarpacia gdzie średnia pensja to 1000zł
A mnie nawet na takie "złomy" nie stać. Was na pewno też, ale w necie to każdy se może bogacza w lexusie udawać. Gardzę wami.
nelbox nie chodzi o to jakie samochody tylko że jeżdżą po mieście i szukają chuj wie czego
XM195 napisał/a:
"Dla większości Polakó taki merc to marzenie" Marne masz marzenia synku
A na zdjęciu W210 najbardziej gnijący ulep jaki mercedes wypuścił w historii. Jakiemuś nieudolowi nieźle gul skacze. Ciekawe gdzie znalazł tyle wolnego czasu, żeby jeździć po mieście i robić zdjęcia jakimś kurwa Czeczenom. Pewnie sam siedzi na kuroniu bo sie do zadnej pracy nie nadaje. Weź się lewusie do roboty!
do terespola codziennie przyjezdza ok 700 czeczenow z czego dziennie dostaje azyl 30 czyli w ciagu roku ok 11tys darmozjadow plus cale masy z ukrainy, po cichu robi sie chujnia
Nie chodzi o to jakie to samochody? To na chuj podajesz ich marke, rocznik i kurwa chuj wie co jeszcze? " Te samochody terz som czeczenów chociarz nie widać rejestracji, ale to czeczenów na 100%" No ja pierdole, powinieneś w TVNie robic. "Taki merc to marzenie większości polaków"... chłopie weź wyjdź na dwór i się rozejrzyj w koło. Jak porównujesz kurwa Czeczenów, którzy są po prostu darmozjadami i cwaniakami (im też chuj w dupe swoją drogą) do tych kurwa fanatyków w Niemczech i Szwecji to po prostu jesteś niedojebany.
nelbox napisał/a:
nigdy nie obejrzałem takiej ilości bardzo starych samochodów w ciągu 4 minut. trudno wyobrazić sobie jak biedna osoba musiała przygotować ten materiał.
Ważniejszy jest temat zasiłków i z czego faktycznie żyją Czeczeni w Polsce, a nie zdjęcia tych starych złomów.
co to za muzyczka swoją drogą?
Co do muzyki, no AC/DC to nie jest:) Typowy kaukazki folk, wszedzie do okola Elbrusa uslyszysz taka muzyke, czy to w Czeczni, Gruzji czy w Kab-Balk (Rosyjska rep.) Na zywca przy piwie brzmi lepiej:)
Co do samochodow: czeczeni (w 90% muzulmance, ktorzy nienawidza prawoslawnych rosjan) sa odpowiednikiem polskich Januszy moto-biznesu. Janusze nienawidza niemcow, ale z pocalowaniem "im arsche" kupuja od nich 10-cio letnie audi z niemal zerowym przebiegiem. I tak dla czeczena posiadanie merca czy czegokolwiek innego niz lada czy volga, jest oznaka statusu.
We wrzesniu powinienem byc w Czeczni (o ile wiza bedzie), wiec zobacze czym sie tamtejsi kozojebcy woza:) Napstrykam zdjec!
PS: gdzie jest Lomza?
Co do tego jak żyją. Mieszkam niedaleko jednego z ośrodków w którym głównie znajdują się czeczeni. Kiedy zbliża się zbiór wiśni i innych owoców w sezonie letnim, w sadach jest ich pełno. W tym roku miałem okazje słuchać rozmowy czeczena, który dość dobrze mówił po polsku, z jednym z polaków zbierających wiśnie. Na pytanie ile socjalu dostają ten odpowiedział, że 700 zł na osobę i co lepsze powiedział, że jest to o wiele za mało. A nie oszukujmy się, u nich 3 osoby przyjeżdżające do Polski to wyjątek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów