Dwaj bracia zaatakowali policję nożami w poprzedni poniedziałek w Czeczenii, zabijając oficera i raniąc innego, zanim zostali zastrzeleni, powiedział przywódca Republiki Rosyjskiej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za nazwanie tych kurew brudasami leci piwo
Właśnie azyl w postaci ołowiu powinien być przydzielany wszelakim brudasom.
Jedyny dobry sposób na czeczeńskie ścierwo to kula w łeb, bo to jebane ścierwo nie powinno na naszej planecie w ogóle żyć.
Rebeliant napisał/a:
Jedyny dobry sposób na czeczeńskie ścierwo to kula w łeb, bo to jebane ścierwo nie powinno na naszej planecie w ogóle żyć.
Murzyny i arabusy są gorsi, uwierz mi. Czeczen bez powodu ci nie jebnie na ulicy, a tamte kurwy tak.
Khalidov tam był?
I to się nazywa JP na 200%.
i to jest prawdziwa policja, bez pierdolenia śmiecie do odstrzału i nikt się nie pierdoli żeby wzywać dla takich kurew karetkę czy próbować ich ratować, niech zdychają. powinni ich ścierwa jeszcze zanim się do końca wykrwawili połamać gdzie się tylko da. Nie czaję tylko braku reakcji glniarza, który widział, że leci na niego jebany brudas z nożem i nie wyciągnął od razu klamy żeby mu odpalić w cymbał.. widać, że cała akcja zaczęła się wcześniej niz nagranie.
Tam to nic nie wiadomo może policja to takie samo ścierwo jak zabójcy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów