kwalifikacje miażdżą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Mocny staż
W tym tempie za 10 lat będą potrafili lepić pierogi.
Mój brat w zaledwie 20 minut uświadomił mi, że z kawałka zwykłej sałaty z odpadków, da się zrobić wyborny szpinak. Ponoć jest to bardzo powszechne. Nauczył się tego w trzeciej klasie technikum. Nie będę mówił w jakim hotelu, ale jest w nim kawał SZTUKI.
A o przeróbce mięsa nie będę się rozpisywać. Z najgorszego ochłapu wieprzowiny robili stejka wołowego.
Pewnie Geslerowa dostała by kolejnego zawału na pokaz. Zapewne w jej restauracjach jest podobnie
A o przeróbce mięsa nie będę się rozpisywać. Z najgorszego ochłapu wieprzowiny robili stejka wołowego.
Pewnie Geslerowa dostała by kolejnego zawału na pokaz. Zapewne w jej restauracjach jest podobnie
A teraz dzieci oddasz fartucha!
Niezwykle, pracujac w restauracji przez 2 lata naucza sie robic kotlety, albo kopytka ; o ... Wysoko stawiaja poprzeczke...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów