📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak to dobrze, że już prawie niepamiętam jak to się żyło ze starymi... Współczuję 30 letnim studentom-nieudacznikom...
Zawsze znajdzie się powód do hejtu i dowartościowania się przed kompem... To jest właśnie symptom bycia nieudacznikiem.
Czy to nie dziwne, że matki i ojcowie z tak odległych miast czy krajów zawsze zachowują się tak samo?
zyd_urojony napisał/a:
Czy to nie dziwne, że matki i ojcowie z tak odległych miast czy krajów zawsze zachowują się tak samo?
Synek, jeszcze zapomnisz moje słowa
Ekstra huje
Najlepszy moment jak się młody przyznał że kiełbachy opierdalał na koloniach a stary do niego że jego krew hahahaha
Najlepszy moment jak się młody przyznał że kiełbachy opierdalał na koloniach a stary do niego że jego krew hahahaha
1:31 no nie wiem czy to tu pasuje...w czasach gimnazjalnych i licealnych mieszkałam w dość małej miejscowości i tam mentalność nadal była taka, że synusiom mamusie to kanapeczki robiły na zawołanie, bo sami sobie nie potrafili nawet chleba posmarować.
Co jak co, teksty może znane i często wałkowane w żartach, ale potrafią chopaki to zgrać w jedność
FryzjerZG napisał/a:
Jak to dobrze, że już prawie niepamiętam jak to się żyło ze starymi... Współczuję 30 letnim studentom-nieudacznikom...
Nie patrz w ogień, bo się zesrasz
to akurat im się udało, poziom tak dobry jak w dwóch pierwszych odcinkach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów