Dj Jaro
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to bedzie hit!
Mam wrażenie że debile/PRowcy beda wjebywać filmiki ośmieszające prawdziwych Polaków za każdym razem kiedy rząd bedzie robił w gacie.
lunio86 napisał/a:
Mam wrażenie że debile/PRowcy beda wjebywać filmiki ośmieszające prawdziwych Polaków za każdym razem kiedy rząd bedzie robił w gacie.
Jak rozumiesz "prawdziwych polaków"? Kaczyński albo wykorzystuje śmierć własnego brata i bratowej do rozgrywek politycznych (i to się nazywa czystym skurwysyństwem) albo rzeczywiście wierzy, iż Donald, Putin i świta zaplanowali zamach i rozjebali za pomocą sztucznej mgły, trotylu i nitrogliceryny tupolewa (tego oczywiście nie można wykluczyć, ale święte o tym przekonanie i tak graniczy z paranoją).
Jarek ma w dupie "szarego obywatela" a jeśli myślisz, że jest patriotą to masz nierówno pod sufitem. Facet żyje we własnej rzeczywistości, która nijak ma się do świata realnego. Otacza się ludźmi pokroju Macierewicza, którzy pierdolą mu do uszu farmazony oraz przytakiwaczami - karierowiczami udającymi, że się z panem prezesem partii zgadzają.
Nie ma konta w banku, prawa jazdy, żony i dzieci. Nie ma pojęcia o życiu i problemach ludzi o których głosy zabiega.
Oto Twój "prawdziwy Polak" ...
A jeżeli chodzi o Smoleńsk:
Tusk nie miałby jaj żeby zrobić coś takiego, tym bardziej że w sondażach PO zdecydowanie prowadziło. A Putin znał te sondaże i wiedział, że Kaczyński długo na stołku siedzieć nie będzie. Jeśli była tam jakaś bomba to możliwe że zrobił to ktoś z ekipy technicznej, która przed lotem sprawdzała samolot pod kątem bezpieczeństwa (standardowa procedura). Możliwe że jakiś szajbus, który szczerze nie cierpiał jakiejś osoby z pokładu Tupolewa...
Kurde, nie lubię żadnego z politycznych idiotów, takiej muzyki, ale wyszło w miarę. Swoją drogą, to Kaczyński zawsze wygląda, jakby aż za dobrze wiedział, że marihuana jest z konopii...
Albo sami założymy partię, albo te chuje tępe z PO, PiS, PSL, SLD , PPKota rozpierdolą ten kraj do reszty...
Zamachem mogli być zainteresowani nie tyle Tusk z Putinem, ale postPRLowskie służby, które przeniknęły do biznesu, a boją się rozliczenia, dla nich Kaczyński i spółka był tego symbolem.
Oligarchowie ruscy, którzy Kaczyński i spółka, stał na drodze do przejęcia strategicznych dla kraju przedsiębiorstw energetycznych, wydobywczych oraz telekomunikacyjnych, poprzez spółki córki zarejestrowane na zachodzie... niestety nasze służby tego jak odpowidni wydział w MI wywiadu brytyjskiego nie monitorują dokładnie
Niestety dla niektórych móżdżków strategie geopoplityczne, to za ciężki temat... i kupują tą dziennikarzynową medialną sieczkę... Jak wiadomo, dziennikarz, to specjalista od wszystkiego... i niczego, bo nie poszedł na studia na których przedmioty prowadzone wymagają logicznego myślenia i kombinowania bo by sobie nie poradził...
Dla większości czytelników lepiej, pośmiać się z krzywego ryja, zdań wyrwanych z kontekstu, a potem narzekać na wysokie koszty utrzymania, niskie płace, chujową administrację w szpitalach, urzędach, sądach i uczelniach.
Nie jestem sympatykiem żadnej partii, większość ludzi zapomina o jednym, że partie polityczne nie są przyjacielem dla obywatela, i to obywatel powinien je rozliczać, a nie liczyć na upośledzone kontrolne instytucje państwa... rozliczać z tego, co zwarły w programie, a z tego co zrealizowały, jaką daną ideologię partia prezentuje, a jaką ideologią kieruje się w rzeczywistości, ,większość niestety nie zna programu żadnej z partii, a przy decyzjach, kieruje się tym, co mu pani/pan z tv powie... , nawet nie wnikając jak było naprawdę...
Zamachem mogli być zainteresowani nie tyle Tusk z Putinem, ale postPRLowskie służby, które przeniknęły do biznesu, a boją się rozliczenia, dla nich Kaczyński i spółka był tego symbolem.
Oligarchowie ruscy, którzy Kaczyński i spółka, stał na drodze do przejęcia strategicznych dla kraju przedsiębiorstw energetycznych, wydobywczych oraz telekomunikacyjnych, poprzez spółki córki zarejestrowane na zachodzie... niestety nasze służby tego jak odpowidni wydział w MI wywiadu brytyjskiego nie monitorują dokładnie
Niestety dla niektórych móżdżków strategie geopoplityczne, to za ciężki temat... i kupują tą dziennikarzynową medialną sieczkę... Jak wiadomo, dziennikarz, to specjalista od wszystkiego... i niczego, bo nie poszedł na studia na których przedmioty prowadzone wymagają logicznego myślenia i kombinowania bo by sobie nie poradził...
Dla większości czytelników lepiej, pośmiać się z krzywego ryja, zdań wyrwanych z kontekstu, a potem narzekać na wysokie koszty utrzymania, niskie płace, chujową administrację w szpitalach, urzędach, sądach i uczelniach.
Nie jestem sympatykiem żadnej partii, większość ludzi zapomina o jednym, że partie polityczne nie są przyjacielem dla obywatela, i to obywatel powinien je rozliczać, a nie liczyć na upośledzone kontrolne instytucje państwa... rozliczać z tego, co zwarły w programie, a z tego co zrealizowały, jaką daną ideologię partia prezentuje, a jaką ideologią kieruje się w rzeczywistości, ,większość niestety nie zna programu żadnej z partii, a przy decyzjach, kieruje się tym, co mu pani/pan z tv powie... , nawet nie wnikając jak było naprawdę...
MrSpook napisał/a:
Albo sami założymy partię, albo te chuje tępe z PO, PiS, PSL, SLD , PPKota rozpierdolą ten kraj do reszty...
SPK - Sadyści Polscy, kurwa!
Mam nawet hasło wyborcze:
Głosuj na SPoKo albo chuj ci w oko!
Piosenka o PISie jest tylko jedna
Timing na najwyższym poziomie
Mnie to wali czy tam byl ten zamach czy nie, ale po kazdym ataku seryjnego samobojcy - to wszystko coraz bardziej spierdzi.
Jak ktoś robi z poczekalni harda to jestem w stanie zrozumieć. Ale z głównej harda. Coś tu chyba jest nie tak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów