Wrzucam źródło (całość na YT) jako zachętę do zobaczenia żeby nie było srania iż podjebane:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Mówio o was
Wrzucam źródło (całość na YT) jako zachętę do zobaczenia żeby nie było srania iż podjebane:
Jak ta kurwa, szmata ździra chuja wie o społeczności sadola..
Co to za kurwiszcze?
Przeszukałem cały dział hard: Erotyka, nagość, humor erotyczny, Seks, dewiacje, fetysze oraz Fekalia i nie znalazłem jej filmiku
Czekam na "podcast" z nią na tej kanapie
Może ona jakiś podcast wrzuciła, coś wspomniała o scenie…
Kto to?
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Co to za kurwiszcze?
T3RMINATOR napisał/a:
Kto to?
Olga Szczęśniak - stenduperka
Kurwy, dziwki szmaty to akurat komplementy. Czekam na filmik że skarpetą bo dobra dupa.
Angel napisał/a:
Przeszukałem cały dział hard: Erotyka, nagość, humor erotyczny, Seks, dewiacje, fetysze oraz Fekalia i nie znalazłem jej filmiku
Może sprawdź w dziale 'choroby, upośledzenia i deformacje ciała', bo z taką mordą właśnie tam powinna trafić.
W komentarzach na żydrurce już ktoś się zesrał, że jest z sadistica i wcale nie jest sfrustrowany i ma 2 dzieci
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2024-02-08, 11:29 ] Wspomniany komentarz:
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2024-02-08, 11:29 ] Wspomniany komentarz:
Cytat:
Ja z Sadistica, mam 37 lat mam 2 dzieci żonę, nie jestem sfrustrowany itp... Sadistic jest dla mnie stroną edukacyjna która daje obraz i przestrzega przed pewnymi sytuacjami, a to że jesteś bezbekowa i tłumaczysz swoją nieudolność szczerymi komentarzami to już twój problem. Najlepiej jak byś już zakończyła swoją pseudo komedię i nie wygadywała głupot.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów