Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No już dawno nie było tak c🤬jowego filmiku na sadolu ... aż przykro mi to stwierdzać ...

Poważnie, autorze tematu. Co Cie kierowało wrzucając to tutaj? Ludzie sobie robią krzywdę (złamania, skręcenia, faile) zrozumiem. Wypadki/uniknięcie wypadku fartem (na złość) no ok. Filmiki śmieszne, spinające się no trudno. Słodkości i inne takie, no jak już musi być... ale kurna mać. Co to kurna jest?

Broccoli napisał/a:
"reprezentacji reszty Świata"
![]()
Nooo... Murzyni, cygani, ciapaci, żydzi, masoni...
chewbacca napisał/a:
Poważnie, autorze tematu. Co Cie kierowało wrzucając to tutaj? Ludzie sobie robią krzywdę (złamania, skręcenia, faile) zrozumiem. Wypadki/uniknięcie wypadku fartem (na złość) no ok. Filmiki śmieszne, spinające się no trudno. Słodkości i inne takie, no jak już musi być... ale kurna mać. Co to kurna jest?
Oczywiście kajam się, tematy z pogranicza piłki nożnej jeśli nie ma w nich wypadków, złamań lub dziwnych bramek nie interesują zapewne wielu forumowiczów tego portalu. Nie zrozumieją aluzji. Ok, zdarza się, że nie zawsze trafi się w gusta. Wielu użytkowników nie powinno nic tu wrzucać. Przyjmuję krytykę ale cieszę bo sam nie założyłeś c🤬jowego tematu. Dobrego zresztą też. Żadnego.
Ja p🤬le. Melikson z Izraela, Obraniak z Francji, Ojgen i Boenish z Niemiec.

użyje mojego standardowego tekstu....
zabijmy użyt.dwakilo zanim coś mu się stanie.
zabijmy użyt.dwakilo zanim coś mu się stanie.
WhatsUpMan napisał/a:
No już dawno nie było tak c🤬jowego filmiku na sadolu
Ale 20 piw zgarnął. Dziwi, że przy takiej ilości został w poczekalni.

Jedyne co mi się tu spodobało to kilka par Monster Beats'ów Dre ;D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie