Ten pan wie czego chce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Bardzo szczera i rzeczowa wypowiedź. Wódkę lubię, spać kocham, forsę ubóstwiam. Kurde, sens życia, mieć forsę by się porządnie i z klasą najebać w dobrym towarzystwie, a potem sobie spać w najlepsze
Ave
To nie jest przypadkiem ta radomska telewizja?
@RastaTrance
To jak przez 22 lata nie miałeś takiego roku to już nigdy nie będziesz mieć, ale życzę Ci tego:)
To jak przez 22 lata nie miałeś takiego roku to już nigdy nie będziesz mieć, ale życzę Ci tego:)
Ja mam 21 i od pięciu lat mam non stop jak ten koleś z wyjątkiem jednego podpunktu
@up Stawiam że to brak hajsu.
Bardzo ambitne podejscie. Dlatego własnie boję się o swoje życie za kilkanaście lat ,jeżeli będą żyli ludzie w tym kraju z takim światopoglądem to niech eutanazje legalizują jak najszybciej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów