📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jedyny serial komediowy który był w stanie mnie rozbawić ,miodowe lata górą
Cyprian, myślałeś o odwiedzeniu jakiejś poradni albo o obejrzeniu innego serialu komediowego?
@up może świat według kiepskich ? tego nie można nazwać serialem komediowym tylko mózgojebem.
roofik5 napisał/a:
Weź wyjdź...@up może świat według kiepskich ? tego nie można nazwać serialem komediowym tylko mózgojebem.
Anonymouz napisał/a:
Weź wyjdź...
Dla niego najlepszy serial komediowy to pewnie Hela w opałach albo jakiś inny gniot
Nie gustuję w serialach komediowych ale kilka odcinków miodowych widziałem - naprawdę Was to śmieszyło? wg mnie flip i flap to dno aktorstwa, pomysły na odcinki były denne niczym program PO. do tego jeśli się nie mylę pomysł zerżnięty z innego gniota.
Cytat:
Anonymouz napisał/a:
Weź wyjdź...
Dla niego najlepszy serial komediowy to pewnie Hela w opałach albo jakiś inny gniot
Serio, bawią was obchlane mordy stanie pod kiblem i rodem dziecka z dałnem- śmiech waldusia? współczuję wam. Może jeszcze polskie kabarety was śmieszą?
Za Krawczyka piwko zawsze leci;p
roofik5 napisał/a:
Serio, bawią was obchlane mordy stanie pod kiblem i rodem dziecka z dałnem- śmiech waldusia? współczuję wam. Może jeszcze polskie kabarety was śmieszą?
Zapoznaj się z sadistic.pl/netykieta-sadisticpl-aneks-do-regulaminu-vt58628.htmcomments
punkt 12. Otóż właśnie to chciałbym napisać w tej chwili. I tak.. śmieszą mnie niektóre polskie kabarety? Co z tego?
roofik5 napisał/a:
Nie czepiaj sie Waldusia, bo przyjdzie Ferdziu i Ci zasadzi kopa kiedyś w coś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów