Czego stoisz na torach!
Czego stoisz na torach!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A miał być taki fajny filmik na TikTok, no cóż nie wyszło, ale przynajmniej oddał życie ku chwale sadola, niewielka cena za te 11 sekund...
Nie wiem jakie Ty lubisz filmiki, ale ten całkiem mi się podoba. Powiem więcej, gdybym miał tiktoka to nawet bym go tam polubił (czy co tam się robi)
mówią tam chyba o marcinie? tak jakbym słyszał ..marcin, marcin..
Marcin, Marcin, wstawaj nie wygłupiaj się.
odpierdolcie się, mnie tam nie było
Jeżeli nie byłoby uderzenia głowy, to odleciałaby do tyłu względem bezwładnego tułowia. Powinna się ona zachować jak u szmacianej lalki. Szyja nie dałaby rady jej utrzymać i widzielibyśmy odgięcie.
Wszystko OK, ale ten debil z filmiku ma pustą głowę jak bańka mydlana, więc bezwładności praktycznie nie ma.
A miał być taki fajny filmik na TikTok, no cóż nie wyszło, ale przynajmniej oddał życie ku chwale sadola, niewielka cena za te 11 sekund...
Dlaczego nie wyszło? To fajny filmik. Ludziom się podoba.
Złamanie barku, obręczy barkowej, ramienia, kości udowej lewej i zdziwiłbym się jakby nie było uszkodzenia czaszki ze stłuczeniem/zmiażdżeniem rdzenia.
Nie ma co, uczciwa cena za dobry film na tiktoka...
Co? jak to są zwłoki a nie jakieś złamania
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów