📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fajny traktor. Kamerzysta ma chyba parkinsona, a jak mi jakiś ekspert wyjedzie że to elektroniczna stabilizacja obrazu to niech się w łeb pierdolnie bo to dalekie jest od stabilizacji.
Samoloty tak kiedys odpalali.
co do samolotow powiedziałbym że do dziś, na ukrainie musieli zgłośić ci z malezyjskich linii lotniczych ze im silnik zgasł to posłali pocisk
Mowa o naboju a nie pocisku, zniszczyłem twoją teorie bez Macierewicza
Mój pradziad odpala tak zetora.
Tam się wszystko wokół broni cały czas kręci... ciekawe czy tak damo sobie dupy podcierają... jeb... i dupa czysta
kiedyś sprzęt się robiło, żeby służył ile się da... dziś się produkuje, żeby postało 2 lata albo do końca gwarancji
a może ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie to działa?
Wybuch naboju pcha tłok jakby mieszanka sie spaliła w cylindrze a po obrocie wału juz chodzi normalnie na paliwo
@up
ale detonacja naboju gdzie następuje? w cylindrze?
ale detonacja naboju gdzie następuje? w cylindrze?
@up en.wikipedia.org/wiki/Field-Marshall tu masz opisane po angielsku jak odpalany jest
Dostałeś wize to wy..... ciągnąć druta obamie i idź świętuj GREAT american holiday
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów