Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie to Putin nieźle to rozkminił. Najpierw wysłał tam masę bezrobotnych z dalekiego wschodu, potem przestępców z wieloletnimi wyrokami a teraz się bierze za LGBT...

a u nas w kraju miliony młodych Ukraińców którzy powinni bronić Ukrainy.....
U nas mnóstwo szpiegów Kremla, broniących ich interesów pod płaszczykiem patryjotyzmu, religii i ksenofobii.
Do dziś tankujecie ruską ropę z marżą 100%
Do dziś tankujecie ruską ropę z marżą 100%

nowynick napisał/a:
W sumie to Putin nieźle to rozkminił. Najpierw wysłał tam masę bezrobotnych z dalekiego wschodu, potem przestępców z wieloletnimi wyrokami a teraz się bierze za LGBT...
obiecał że do 2024 nie będzie w rosji bezrobocia i dotrzyma słowa widzę.
okularnik napisał/a:
a u nas w kraju miliony młodych Ukraińców którzy powinni bronić Ukrainy.....
nie zapędzaj sie chłopcze

realooo napisał/a:
nie zapędzaj sie chłopcze
Morda i do ukry na służbę
Klaun z upadliny z Pinokiem się dogadał i wyłapują ukrów w Polini wysyłają na front XD
okularnik napisał/a:
powinni bronić Ukrainy.....
e maharadża idź k🤬a swoim wszom mówić co mają robić czy tam żonie może posłucha. Temat Cie nie dotyczy c🤬ja o tym wiesz i będziesz p🤬lił co oni mają albo nie mają zrobić. Szczym ryj, w domu posprzątaj, matce pomóż. Zajmij się tym na co masz wpływ i co Cie otacza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie