Fragment z jakiegoś zagranicznego teledurnieju (czy jak tam się tego typu programy nazywa) o nazwie "I'm A Celebrity...Get Me Out Of Here!" gdzie ludzie wpieprzają żywe robale, taplają się w gnojówce i uskuteczniają inne dziwne czynności ku uciesze gawiedzi przed telewizorami. Odmóżdżające, ale na swój sposób całkiem zabawne za sprawą sporego stężenia obrzydliwości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No co? Ludzie muszą odreagować by się nie pozabijać.
Może jakby w '33 takie coś było to nie zginełoby 238milionów żydów i nie żądaliby od nas kwadryliona odszkodowań.
Nie mówiąc o tym, że jak takie coś przeszedłby bandera to i na Wołyniu nie byłoby takich masakr
Może jakby w '33 takie coś było to nie zginełoby 238milionów żydów i nie żądaliby od nas kwadryliona odszkodowań.
Nie mówiąc o tym, że jak takie coś przeszedłby bandera to i na Wołyniu nie byłoby takich masakr
Fear factory tylko z największymi zerami ludzkości
Świnia ruchable przed, ale za udział w takim czymś, tylko do tego się nadaje.
Laska zajebista ale po tym jak zobaczyłem jak dała się upodlić dla kilku diengów to chyba bym jej nie chciał za żonę... Skoro laska zrobiła coś takiego dla kasy to pomyślcie jak by zareagowała jakby miała obciągnąć jakiemuś starem klocowi za kasę. Albo Murzynowi. Na pewno by nie miała oporów by chapać po same bile 20 cm murzyńską pałę
PS to cię umyję i będziesz moja
PS to cię umyję i będziesz moja
Wszystko takie sobie, nawet nie obrzydliwe ale w pajęczarni to bym się obsrał po pachy. A tak w ogóle to co ludzie potrafią ze sobą zrobić dla pieniędzy...
^^up
Taki był dowcip (z pamięci):
- Czy gdybym zapłacił Ci milion, to byś mi się oddała?
- Hmmm, w sumie za milion to pewnie tak.
- A gdybym dał stówę, to byś mi się oddała?
- Co ty? Masz mnie za kurwę?
- Chwila, chwila. To już ustaliliśmy - teraz się targujemy.
Taki był dowcip (z pamięci):
- Czy gdybym zapłacił Ci milion, to byś mi się oddała?
- Hmmm, w sumie za milion to pewnie tak.
- A gdybym dał stówę, to byś mi się oddała?
- Co ty? Masz mnie za kurwę?
- Chwila, chwila. To już ustaliliśmy - teraz się targujemy.
Sa programy dla lduzi wymagajacych jak 1z 10 i sa programy dla ludzi co chca wieczorem przyjdz z pracy i nie myslec o niczym tylko patrzec w szkieko czy dla kur domowych.
Wielce sie oburzacie co to ludzie nie zrobia dla kasy czemu sie nie oburzacie na prostytutki co sie puszczaja za kase.
Sa lduzie ktorzy zeby osiagnac cel zrobia wszystko, i kazdy ma inne cele. A sa jeszcze ludzie bez celu, ktorzy siedza na internecie i krytykuja innych co staraja sie ( w rozny sposob ) osiagnac swoj cel.
Sa programy dla lduzi wymagajacych jak 1z 10 i sa programy dla ludzi co chca wieczorem przyjdz z pracy i nie myslec o niczym tylko patrzec w szkieko czy dla kur domowych.
Wielce sie oburzacie co to ludzie nie zrobia dla kasy czemu sie nie oburzacie na prostytutki co sie puszczaja za kase.
Sa lduzie ktorzy zeby osiagnac cel zrobia wszystko, i kazdy ma inne cele. A sa jeszcze ludzie bez celu, ktorzy siedza na internecie i krytykuja innych co staraja sie ( w rozny sposob ) osiagnac swoj cel.
Laska sobie występuje w programie raz, że za kasę, a dwa, żeby przeżyć sobie przygodę, a Ci zaraz o upodleniu... te bzdury które piszecie świadczą o was, nie o niej.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów