Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Czapka słoneczna.

Świetna zabawa dla osób w każdym wieku. Wentylator wbudowany w daszek umożliwia schłodzenie głowy zawsze i wszędzie. Zasilana wszytym ogniwem słonecznym. Możliwość dostosowania rozmiaru do wielkości głowy.

Zgłoś
takija 2012-06-18, 20:24
To jest niebezpieczne....w trakcie deszczy działa jak krzesło elektryczne!

Z drugiej strony tylko debile coś takiego noszą....a tych to nie szkoda;)
Zgłoś
Z................y 2012-06-18, 20:32 1
z tymi 26 lat to chyba przesadziłeś...ten "wynalazek" ma koło 20 lat jak nie więcej
Zgłoś
Black271 2012-06-18, 20:52 26
demonkuba16 napisał/a:

To jest niebezpieczne....w trakcie deszczy działa jak krzesło elektryczne!

Z drugiej strony tylko debile coś takiego noszą....a tych to nie szkoda;)

A powiedz mi, kto w deszczu nosi czapkę na upał ze schładzaniem?

A fakt ta czapka ma takie zasilanie nuklearne, że od razu by ci odparował mózg, no ale mózg trzeba najpierw mieć
Zgłoś
Yanuha 2012-06-18, 20:53
nie wierze
Zgłoś
BongMan 2012-06-18, 21:01
Widziałem ten pomysł w Kaczorze Donaldzie z roku 1996.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
takija 2012-06-18, 21:01
Black271 napisał/a:

A powiedz mi, kto w deszczu nosi czapkę na upał ze schładzaniem?

A fakt ta czapka ma takie zasilanie nuklearne, że od razu by ci odparował mózg, no ale mózg trzeba najpierw mieć

ho ho ho....toś pocisnął Prymitywniej sie nie dało?

Gdybyś czytał to co napisałem to byś doczytał o jakiej grupie społecznej napisałem. Czyżbyś się do niej zaliczał?
Zgłoś
kaiel 2012-06-18, 21:16 1
polecana przez

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Black271 2012-06-18, 21:23 2
@demonkuba16 Jeżeli to jest dla Ciebie prymitywne, to chyba nie czytałeś nigdy komentarzy na YT, to jest napisane prosto, prosto, żebyś miał możność zrozumienia

A czy Twój komentarz jest wybitnym osiągnięciem kreatywności? Nie sądzę, ale może Cie przeceniam . Więc wracaj do owsianki Kubusiu, albo wymyśl coś lepszego następnym razem.

Zgłoś
wiktor4024 2012-06-19, 1:04 2
z 15 lat temu pamiętam jak był na to szał
Zgłoś
Gienek2 2012-06-19, 10:27
wogóle nie znam się na prądzie ale coś mi podpowiada że chyba napięcie i natężenie byłyby za słabe żeby cokolwiek wyrządzić człowiekowi?
Zgłoś
Archilus 2012-06-19, 23:35 1
na ironii i sarkazmie też się nie znasz -.-
Zgłoś
Antoś 2012-06-20, 0:07
Zapalenie zatok za friko
Zgłoś
Kalor 2012-06-20, 0:28
Stary nie chce nic mówić ale ja takie cuda z 5-6 lat temu nad naszym polskim morzem widziałem jak kitajce sprzedawały
Zgłoś
marmar 2012-06-20, 0:35 3
Jakieś 12 lat temu widziałem coś takiego we Włoszech. Nawet ciekawe, bo wiatrak tym mocniej dmucha im bardziej słońce wali po głowie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów