No goni go pan...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Prawidłowa reakcja: najpierw hamowanie i unikanie a potem trąbienie. Nie tak jak w 99% filmikow gdzie najpierw klakson i darcie ryja a potem hamulec i kierownica na 3cm przed kolizją.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
No goni go pan... my mamy teraz protest
Na moje to był mandat za złe parkowanie dał... albo jakąś blokadę, koleś cały chodnik i to na skrzyżowaniu zajął
@nowynick Po to powstały takie państwa jak Polska aby płacić podatki i korzystać z 500+ ,ubezpieczenia. policji a nie nie liczyć że taki śmieć wpierdoli nam się śmieciarą i resztą chujów którym się śpiesz bo pan goni za 11-14zł max
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów