📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
mygyry napisał/a:
A tak poza tym to to chyba kolejna moda, bo od wczoraj to już 3 raz widzę coś podobnego
Gościu. Wczoraj się urodziłeś?
Monek-Pokemonek napisał/a:
To jest tak kurde głupie... Robisz zdjęcie żarciu, którego nawet sam nie ugotowałeś, BA, nawet nie wiesz czy jest smaczne bo jeszcze nie spróbowałeś... Wrzucasz do netu i co? Inni, którzy też robią zdjęcia cudzemu żarciu lajkują twoją fotę? No nie umiem tego ogarnąć ale to jest chyba przykład dzisiejszego snobizmu? "Paczcie ujki co i gdzie jem?" Strasznie to głupie
Tylko Snobizm, raczej nie widzę tego samego jakby ktos poszedł na dworzec zamówił kebsa i zaczął robić zdjęcie kebsa/hamburgera/hot-doga. Jebane snoby chwalą się że zeżrą żarcie za 50+ zł za obiad (jak widzę jakies to spagetii zwykłe które można byłoby odjebać za max 5-10 zł) i w dodatku, pewnie sama za to nie zapłaciła to nie dziwie się że facet się wkurwił i zepsuł jej plan.
P.S. Co prawda jak dla mnie fejk. Co, nagrywał już wczesniej? Czy zaczął nagrywać gdy ona zdjęcie zaczeła robić? No chyba że wczesniej wszystko zaplanował bo sytuacja się powtarzała nagminnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów