📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo... ciekawe. Polecam przeczytać nonsensopedie na ten temat a tu pozwolę sobie zacytować jej fragment:
Ewenementem na skale światową jest występowanie w Rychwale tzw. pizdy jak chuj.
Ewenementem na skale światową jest występowanie w Rychwale tzw. pizdy jak chuj.
Aaaaa.
Nie no, próbowałem i wiem, jak to jest. Ale nie myślałem, że takie coś będzie na sadisticu ;p
Nie no, próbowałem i wiem, jak to jest. Ale nie myślałem, że takie coś będzie na sadisticu ;p
tu chodzi o to, że tarcze są do góry nogami... dlatego zarosła trawa, bo nikt nie gra na spaczonym boisku.
Jak tarcze do góry nogami...??
hehe, serio nie sądziłem, że wątek się rozwinie. miła niespodzianka. bez większego powodu wrzuciłem to zdjęcie zrobione kilka lat temu w Starym Parku w Rychwale. jest na nim boisko będące do dziś dokładnie w takim samym stanie jak na zdjęciu. czasami z fumflami pijani gramy tam w grę o nazwie 'Król'. ewidentny błąd montujących te kosze nie każdy zauważa od razu. po prostu ktoś zamontował tarcze do góry nogami. obręcze natomiast wydają się być na właściwym miejscu względem gruntu (3,05 metra). sądzę, że pijani robotnicy (ewentualnie nigdy wcześniej niewidzący normalnego boiska do kosza) najpierw źle zamontowali tarcze, a potem zobaczywszy swój błąd, chcąc umieścić przynajmniej obręcze na właściwej wąskości, zamontowali je z premedytacją do góry nogami względem zamontowanej (nieświadomie) do góry nogami tarczy.
ja pierdole , zgaha podwójna
ale macie zajebiste boiska;pp ja mam przed blokiem z amortyzatorami, tartanem i metalową siatkę;p gra się zajebiście, a jak fajnie dunki robiło;p
Ta deska i tak jest jakaś trefna ... moim zdaniem za szeroka i za wąska...
czyli nawet jeżeli zamontowali by po Twojemu było by chujowo
po prostu w Polsce rzadko gdzie normalnie pograsz w kosza , chyba że sobie wynajmiesz hale ,,, ostatnio przynajmniej u mnie w mieście zaczęło to się rozwijać i jest kilka boisk Orliki czy tzw. Sportowa Dolina, nawet kościół w sensie tamci panowie co tam pracują wybudowali boisko tartanowe
czyli nawet jeżeli zamontowali by po Twojemu było by chujowo
po prostu w Polsce rzadko gdzie normalnie pograsz w kosza , chyba że sobie wynajmiesz hale ,,, ostatnio przynajmniej u mnie w mieście zaczęło to się rozwijać i jest kilka boisk Orliki czy tzw. Sportowa Dolina, nawet kościół w sensie tamci panowie co tam pracują wybudowali boisko tartanowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów