18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
🔥 Traktor zagłady - teraz popularne
LaChupacabra 2021-04-10, 1:40 2
W Polsce maszynista zostałby skazany na rok więzienia za nieumyślne spowodowanie śmierci.
Zgłoś
Warystor 2021-04-10, 1:46 28
LaChupacabra napisał/a:

W Polsce maszynista zostałby skazany na rok więzienia za nieumyślne spowodowanie śmierci.

To prawda, ale w pierwszej kolejności, przybyła na miejsce wypadku policja sprawdziłaby stan jego trzeźwości.
Zgłoś
Lukasz6922 2021-04-10, 1:58 3
Cierpliwy to nawet kamień ugotuje
Zgłoś
pro_avenger 2021-04-10, 6:25
Co robisz? Robię za nawóz na podkładzie kolejowym.
Zgłoś
Jacek86s 2021-04-10, 7:07
Takie kurwy powinny byc "chowane" jako pokarm dla zwierzat w zoo.
Zgłoś
NiemiecWaszPan 2021-04-10, 7:26
Jakaś tam szansa jest, że przeżył.
Zgłoś
nowynick 2021-04-10, 7:33 12
Mógł hamować albo próbować go ominąć... co za znieczulica....
Zgłoś
petru23 2021-04-10, 9:34 2
Po tytule mi się skojarzyło...

Czekasz na tę jedną chwilę,
Serce jak szalone bije,
Zrozumiałem po co zyję,
Wiem że czujesz to co ja.
Ej za krótko trwa godzina,
Niech się chwila ta zatrzyma,
Moim szczęściem chcę nakarmić,
Calutki świat zdziwiony tak.
Zgłoś
morten 2021-04-10, 9:41
spokojnie to chińczyk kto by tam żałował . miejmy nadzieje iż przedstawione zjawisko zacznie występować w większej skali
Zgłoś
Rick83 2021-04-10, 9:41 1
Gosciu na pierwszym planie zasłonił uszy i sie odwrócił, widac nie chce miec w pamieci gruchotu kosci i krzyków psychicznego kretyna. Tak jakby miał to wyuczone, chyba sie to u nich czesto zdarza.
Zgłoś
Tradyt 2021-04-10, 10:05
LaChupacabra napisał/a:

Nic by maszyniście nie zrobili . Ofierze wpisali by covida i maszynista czysty
Zgłoś
g................r 2021-04-10, 10:08
Tradyt napisał/a:

Nic by maszyniście nie zrobili . Ofierze wpisali by covida i maszynista czysty

Dostaje 1 dzień wolnego na uspokojenie , kawę i powrót do pracy dalej . U nas też trochę takich akcji jest ale nie ma filmików bo brak kamerek albo RODO-SRODO .
Zgłoś
darayavahus 2021-04-10, 10:34
MMmmm, mielonka.
Zgłoś
Skoczek48 2021-04-10, 10:48
i chuj jednego mniej debila
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów