📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
W Polsce maszynista zostałby skazany na rok więzienia za nieumyślne spowodowanie śmierci.
LaChupacabra napisał/a:
W Polsce maszynista zostałby skazany na rok więzienia za nieumyślne spowodowanie śmierci.
To prawda, ale w pierwszej kolejności, przybyła na miejsce wypadku policja sprawdziłaby stan jego trzeźwości.
Cierpliwy to nawet kamień ugotuje
Co robisz? Robię za nawóz na podkładzie kolejowym.
Jakaś tam szansa jest, że przeżył.
Po tytule mi się skojarzyło...
Czekasz na tę jedną chwilę,
Serce jak szalone bije,
Zrozumiałem po co zyję,
Wiem że czujesz to co ja.
Ej za krótko trwa godzina,
Niech się chwila ta zatrzyma,
Moim szczęściem chcę nakarmić,
Calutki świat zdziwiony tak.
Czekasz na tę jedną chwilę,
Serce jak szalone bije,
Zrozumiałem po co zyję,
Wiem że czujesz to co ja.
Ej za krótko trwa godzina,
Niech się chwila ta zatrzyma,
Moim szczęściem chcę nakarmić,
Calutki świat zdziwiony tak.
spokojnie to chińczyk kto by tam żałował . miejmy nadzieje iż przedstawione zjawisko zacznie występować w większej skali
Gosciu na pierwszym planie zasłonił uszy i sie odwrócił, widac nie chce miec w pamieci gruchotu kosci i krzyków psychicznego kretyna. Tak jakby miał to wyuczone, chyba sie to u nich czesto zdarza.
LaChupacabra napisał/a:
Nic by maszyniście nie zrobili . Ofierze wpisali by covida i maszynista czysty
Tradyt napisał/a:
Nic by maszyniście nie zrobili . Ofierze wpisali by covida i maszynista czysty
Dostaje 1 dzień wolnego na uspokojenie , kawę i powrót do pracy dalej . U nas też trochę takich akcji jest ale nie ma filmików bo brak kamerek albo RODO-SRODO .
MMmmm, mielonka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów