18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Czekoladka
sucharmistrzyni • 2014-03-28, 4:11
Jak nazywa się czekoladka z dużym pingiem?

- Malaga

Nie było, bo ja wymyśliłam.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
yoyoyo 2014-03-28, 7:11 8
Na Sadolu jest tylko jeden sposób, dzięki któremu kobieta może dostać się na główną ;>
Zgłoś
i................y 2014-03-28, 8:56
@up: To żeś odkrył Amerykę. Każdy może dostać się na główną jeżeli jego temat dostanie 20 piw, nie tylko kobieta.
Zgłoś
N................o 2014-03-28, 8:59
znaczy że ma lagi? bo nie czaje
Zgłoś
bury22 2014-03-28, 9:01 3
idź wymyśl lepiej coś nowego w kuchni ...
Zgłoś
nectovelius 2014-03-28, 10:04 3
A ja dam piwo... Kobieta i żart informatyczny - rzadko spotykane Tylko poproszę fotkę na pw, że na pewno jesteś kobietą

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
Forczman 2014-03-28, 10:12 5
Ty lepiej weź cycki pokaż

__________________________________________________________________________________________________________________________________
Zgłoś
sobczi 2014-03-28, 10:41 5
twój limit się skończył, wracaj do kuchni

o chuj chodzi w podpisie?

już wiem
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2014-03-28, 10:44 2
Stawiam, że wolelibyśmy czytać te suchary niż oglądać cycki sadolki. W większości przypadków tak jest.
Zgłoś
radziu_2 2014-03-28, 10:53
litr wody to mało...
Zgłoś
I................r 2014-03-28, 10:54 8
Ehhh w dupie się poprzewracało, internet w kuchni
Zgłoś
C................6 2014-03-28, 11:23
malaga łamaga, ja na szczęście pingu jeszcze nie miałem ;d
Zgłoś
Rosiuu 2014-03-28, 11:46
Dzięki, nie dość, że suszy mnie przez kaca, to teraz jeszcze bardziej ;/
Zgłoś
Sick_Stick 2014-03-28, 12:44
Weźcie wymyślcie coś nowego, bo za krótki łańcuch, internet w kuchni i inne gówna już są nudne...
Człowieka czyta komentarze, żeby się dośmiać po temacie, a wy kurwa takie gówniane posty walicie.

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

jebać cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
b................e 2014-03-28, 13:13
Chyba Ci stary zmywarkę kupił bo masz za dużo wolnego czasu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów