📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś zajebał to z JebzDzidy na Chamsko a Ty to zajebałeś na Sadola ?? To trochę jak ojebać cygana .
Ja pierdole, weź się z taką potem przypadkiem po pijaku na jakiejś imprezie przeliż
Rimming to super sprawa - o ile koleś się wczesniej umył, taki spocony, po imprezie to raczej hardcore
bloodwar napisał/a:
Rimming to super sprawa - o ile koleś się wczesniej umył, taki spocony, po imprezie to raczej hardcore
Ooo... i mamy specjalistę od lizania męskich rowów
Zgadam się z bloodwarem, rimming wbrew temu co niektórzy sądzą, potrafi naprawdę nieźle zastymulować. Szczególnie w sytuacji kiedy nadmiar różnych substancji w twoim ciele nie pozwala "stanąć na wysokości zadania" . Związane jest to z faktem, że te okolice są dość mocno unerwione a o ile dobrze pamiętam, cześć z nich łączy się z unerwieniem żołędzia. Tylko kurwa nie jebnijcie kora lasce w trakcie bo z seksu w większości wypadków będą nici .
Ej kurwa upy, za nic nie pocałowałbym laski, która wylizałaby mi moją pryszczatą dupę
@Józekdeluxe
To zależy jak ktoś podchodzi do własnego ciała. Jak dla mnie moja dupa to jak najbardziej pełnoprawna część mojego ciała i nie zamierzam jej w żaden sposób dyskryminować, a że należy do mnie to nie muszę się również martwić o względy higieny. Po prostu wiem, że jest czysta . Nikt nie zamierza nikogo namawiać na siłę, ale jeśli odczuwasz znudzenie swoim życiem erotycznym to czasem jedynym remedium jest wprowadzenie jakiejś innowacji. Pamiętać należy, że przy pierwszym kontakcie z czymkolwiek człowiek angażuje dużo więcej uwagi i reaguje mocniej na bodźce stąd też pierwszy alkoholowy czy narkotykowy rausz jest niepowtarzalny tak samo jest z seksem więc albo ciągle coś zmieniasz albo zaczynasz cierpieć z powodu nudy.
To zależy jak ktoś podchodzi do własnego ciała. Jak dla mnie moja dupa to jak najbardziej pełnoprawna część mojego ciała i nie zamierzam jej w żaden sposób dyskryminować, a że należy do mnie to nie muszę się również martwić o względy higieny. Po prostu wiem, że jest czysta . Nikt nie zamierza nikogo namawiać na siłę, ale jeśli odczuwasz znudzenie swoim życiem erotycznym to czasem jedynym remedium jest wprowadzenie jakiejś innowacji. Pamiętać należy, że przy pierwszym kontakcie z czymkolwiek człowiek angażuje dużo więcej uwagi i reaguje mocniej na bodźce stąd też pierwszy alkoholowy czy narkotykowy rausz jest niepowtarzalny tak samo jest z seksem więc albo ciągle coś zmieniasz albo zaczynasz cierpieć z powodu nudy.
@Człowiek Drzewo Nie każdy się myje jak widać po oburzeniu józkadeluxe
Z Wiki :
@upy Mi to wystarcza by nie korzystać z tego typu atrakcji, i nie pierdolcie że macie czyste dupy jak sobie lewatyw nie robicie/nie stosujecie ślinochronu.
Cytat:
Anilingus=Rimming
Występuje ryzyko zakażenia wirusami: żółtaczki zakaźnej (HAV, HBV, HCV), HSV-1[2], pierwotniakami (pełzakowica, lamblioza), grzybami, bakteriami (w tym Helicobacter pylori), a także pasożytami. Stwierdzono zwiększone ryzyko zakażenia wirusem HBV w wyniku wykonywania anilingus, ale nie wirusem HCV. Ryzyko zakażenia HIV nie jest duże, natomiast znacznie zwiększa się przy mechanicznych uszkodzeniach odbytu i odbytnicy.
@upy Mi to wystarcza by nie korzystać z tego typu atrakcji, i nie pierdolcie że macie czyste dupy jak sobie lewatyw nie robicie/nie stosujecie ślinochronu.
@up Ale to się tyczy lizania rowa komuś choremu. Jak ktoś jest chory to żadne atrakcje razem z nim nie są bezpieczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów