Jako, że kolorowe tatuaże są zakazane we Francji i bardzo możliwe, że dużo krajów Europy pójdzie tą drogą to można powrócić do klasyki czyli i czarnych, białych, szarych odcieni które wcale nie wyglądają nudno. Niektóre są tak dopracowane, że o dziwo nawet przeszło mi przez myśl, jakby to u mnie wyglądało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po slimaku jako rybie - zeby Francja mogla brac dotacje do polowu ryb,
zakazie produkcji mentoli - zeby polska gospodarka sie nie miala za dobrze,
normach co do ogorkow - coby lepiej eurodeputowanym do dupy wchodzily
po zakazie sprzedazy normalnych zarowek - zebysmy sie przypadkiem nie truli proznia (bo o ile zdrowsza jest rtec tego energooszczednego gniota)
Nadchodzi czas na zakaz kolorowych tatuazy.
Moje cialo i moj wybor - jak bede chcial to mam swiete i niezbywalne prawo uciac sobie fujare i przyszyc na czolo - wtedy zamkneli by mnie u czubkow, chyba ze do tego mialbym flage z tecza - wtedy bylbym odwaznym propagatorem praw mniejszoci fiutojednorozcow.
Jeden pozytek z tej calej unii ze mozna bylo nawiac na zachod, ale widze ze powoli sie to czkawka odbija.
zakazie produkcji mentoli - zeby polska gospodarka sie nie miala za dobrze,
normach co do ogorkow - coby lepiej eurodeputowanym do dupy wchodzily
po zakazie sprzedazy normalnych zarowek - zebysmy sie przypadkiem nie truli proznia (bo o ile zdrowsza jest rtec tego energooszczednego gniota)
Nadchodzi czas na zakaz kolorowych tatuazy.
Moje cialo i moj wybor - jak bede chcial to mam swiete i niezbywalne prawo uciac sobie fujare i przyszyc na czolo - wtedy zamkneli by mnie u czubkow, chyba ze do tego mialbym flage z tecza - wtedy bylbym odwaznym propagatorem praw mniejszoci fiutojednorozcow.
Jeden pozytek z tej calej unii ze mozna bylo nawiac na zachod, ale widze ze powoli sie to czkawka odbija.
Ohh, jaka ta Unia zła, same zakazy jedyne co można zrobić to przekraczać granice państw członkowskich.
UE nawet spoko idea, tylko kurwa rządzą w niej lewostronne liberalne debile...
solarik13 napisał/a:
Ohh, jaka ta Unia zła, same zakazy jedyne co można zrobić to przekraczać granice państw członkowskich.
To nie dzięki UE możesz spokojnje przekraczać granice a dzięki układzie z Schengen.
Odsyłam do cioci wikipedi po wiedze:
http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Uk%C5%82ad_z_Schengen
Nie martwiłbym się, że ten zakaz dojdzie do Polski, co jak co, ale kombinować, to potrafimy Żarówki 100W też są zakazane, a co kupiłem dwa dni temu? Grzejnik przemysłowy 100W
Skoro wzięli się za kolorowe tatuaże we Francji, to może wezmą się za coś innego "kolorowego"?
@radzio541
Szwajcaria nie jest w UE, a jest w strefie schengen.
To nawet jest napisane na tej stronie do której zamieściłeś link.
Nie umiesz czytać? Jesteś analfabetą? Wcale się nie dziwię, że jesteś euroentuzjastą, bo to normalne u ludzi o podobnych zdolnościach umysłowych do twoich.
Do książek imbecylu, zanim będziesz chciał się udzielać na forum...
@radzio541
Widzę, że masz problem z czytaniem, bo na stronie, którą zamieściłeś jest jasno zilustrowane, że nie tylko kraje UE mają dostęp do strefy schengen.
Na przykład Szwajcaria jest w schengen, a nie jest w UE.
Właściwie to nie dziwi mnie fakt, że jesteś euroentuzjastą, bo od takich ludzi nie należy się spodziewać rozumu, co dobitnie udowodniłeś.
Szwajcaria nie jest w UE, a jest w strefie schengen.
To nawet jest napisane na tej stronie do której zamieściłeś link.
Nie umiesz czytać? Jesteś analfabetą? Wcale się nie dziwię, że jesteś euroentuzjastą, bo to normalne u ludzi o podobnych zdolnościach umysłowych do twoich.
Do książek imbecylu, zanim będziesz chciał się udzielać na forum...
@radzio541
Widzę, że masz problem z czytaniem, bo na stronie, którą zamieściłeś jest jasno zilustrowane, że nie tylko kraje UE mają dostęp do strefy schengen.
Na przykład Szwajcaria jest w schengen, a nie jest w UE.
Właściwie to nie dziwi mnie fakt, że jesteś euroentuzjastą, bo od takich ludzi nie należy się spodziewać rozumu, co dobitnie udowodniłeś.
Gdzie mogę znaleźć więcej podobnych tattoo?
@radzio541
Podziwiam twoją inteligencję, bo na stronie, którą zamieściłeś jest jasno zilustrowane, że nie trzeba być członkiem UE aby być w strefie Schengen (np. Szwajcaria).
Właściwie to z racji tego, że jesteś jednym z euroentuzjastów nie dziwi mnie twój imbecylizm.
Niechcąco zajebałem triple hita, sorry :/
Podziwiam twoją inteligencję, bo na stronie, którą zamieściłeś jest jasno zilustrowane, że nie trzeba być członkiem UE aby być w strefie Schengen (np. Szwajcaria).
Właściwie to z racji tego, że jesteś jednym z euroentuzjastów nie dziwi mnie twój imbecylizm.
Niechcąco zajebałem triple hita, sorry :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów