Jako, że kolorowe tatuaże są zakazane we Francji i bardzo możliwe, że dużo krajów Europy pójdzie tą drogą to można powrócić do klasyki czyli i czarnych, białych, szarych odcieni które wcale nie wyglądają nudno. Niektóre są tak dopracowane, że o dziwo nawet przeszło mi przez myśl, jakby to u mnie wyglądało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:27
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tatuaże... Kiedyś to tatuowali się tylko więźniowie i czasem szeregowi marynarze. No i cyganki. A dziś? Szczyt elegancji! Ja piedolę, do czego ten świat zmierza...
Bo zawierały aluminium, kobalt, nikiel, nawet rtęć. Co zwiększało ryzyko zachorowania na nowotwór, poza tym stany zapalne i takie tam ogólnie szkodliwe.
Francuzi mogą się cieszyć, że jeszcze palić mogą, bo to też nie zdrowe. Francja, takie opiekuńcze państwo.
Francuzi mogą się cieszyć, że jeszcze palić mogą, bo to też nie zdrowe. Francja, takie opiekuńcze państwo.
Tupolew18 napisał/a:
Ktoś mi wyjaśni czemu kolorowe tatuaże są zakazane?
Bo są chujowe i dla pedałów.
Tatuaż fajna sprawa. Dobrze zrobiony cieszy oko. Ale żeby był dobrze zrobiony to trzeba też dobrze zapłacić. No chyba, że lepiej zaoszczędzić sobie kilka stów a później bujać się z takimi perełkami smog.pl/txt_gfx_audio/59820/najbardziej_nieudane_tatuaze_swiata_omg/
Logika UE. Zakazują kolorowych tatuaży, bo zawierały aluminium, kobalt, nikiel, nawet rtęć. Promują szczepienie dzieci szczepionkami zawierającymi rtęć i inne metale ciężkie. Zakazują tradycyjnego wędzenia wyrobów wędliniarskich, a nie widzą nic złego w paleniu papierosów. UE i wszyscy jej entuzjaści to półmózgi nie potrafiące w ogóle myśleć.
Ale UE taka dobra... bo pienionszki daje....
Ale UE taka dobra... bo pienionszki daje....
Tu macie też zajebiste prace, prawdziwa sztuka. W czołówce dwóch Polaków. Szacun
KLIK Zajebiści artyści
KLIK Zajebiści artyści
wiesiors4 - kurwa, Tyś się logiki jeszcze dopatrywał? Szacun! Myślałem, ze od dawna wiadomo, że to wyrafinowane gnoje, które chcą podporządkować sobie całą Europę!
legion665, stąd brałam materiał
Jak miałbym robić dzire to nie zrobił bym jakiegoś badziewnego szlaczku , zrobił bym sobie coś co ma jakieś dla mnie znaczenie , słowa , twarz czy co tam innego ale z sensem.
Nie no kurwa facet z wytatułowaną pończochą...no jebnę zaraz. Hmm chyba że to jakaś babka w zimowym setupie
Martwią się o swoich nie niewolników, co by do emerytury nie wykitowali, a jeszcze jakby mieli takich leczyć to ho ho. Ja im się nie dziwie. Co nie znaczy, że popieram
A homar był daniem biedoty... A teraz wykwitnę danie... Do czego ten świat zmierza...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów