Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy naprawdę to chore środowisko sądzi, że jak wszędzie będzie wywieszać tą kolorową szmatę to zyskają szacunek. Szmata to szmata, gdzie by jej nie wywiesić i jak rzeczywistości nie zaklinać.
Tak, jest już trend wręcz przeciwny info z badań statystycznych usa 2015-2020 wśród młodzieży i studentów od dłuższego czasu nie tylko nie ma wzrostu poparcia a wręcz przeciwnie spada.
to co będziesz oglądać zamiast meczów piłki nożnej?
Twoją starą na onlyfans xD
Pytam serio bo może to tak jak w F1 gdzie się leją szampanem na koniec.
W życiu obejrzałem bodajże w całości 1 mecz i to niespecjalnie z własnej woli więc niezbyt wiem czy takie wślizgi w słupek to norma i po prostu tak wyszło, że w tym wisiała ta szmata tym razem czy ogólnie raczej nie praktykują takiego czegoś a to wyjątek i specjalnie wyjebał bo była tam flaga?
Pytam serio bo może to tak jak w F1 gdzie się leją szampanem na koniec.
Ten film jest starszy niż wegiel. Generalnie różnie celebruja zdobyta bramkę, zdarzało się, że wyrywali chorągiewki i rzucali nimi przed siebie. Wjechał w nią bo akurat taki miał kaprys, powiewające na niej gowno raczej nie ma tu znaczenia
Czy naprawdę to chore środowisko sądzi, że jak wszędzie będzie wywieszać tą kolorową szmatę to zyskają szacunek. Szmata to szmata, gdzie by jej nie wywiesić i jak rzeczywistości nie zaklinać.
tak jak i ty jesteś szmata
tak jak i ty jesteś szmata
Jeśli nawet to mnie nie wieszają wszędzie na około .... buahahahaha...
To jest wywieszane gdzie sie da, właśnie po to żeby budzić nienawiść - dziel i rządź, komuś na tym zależy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów