📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i kamerzysta musiał oczywiście zjebać
nasluchala sie FISHa i taki rezultat, tak to jest jak rapsy wejdo za mocno
ktos mi wyjasni o co chodzi z tymi ruskami na balkonach ? zawsze zachowuja sie tak samo dziwnie, co to nowy wirus balkonvid-19 / 2.0 ?
emilwkpg napisał/a:
ktos mi wyjasni o co chodzi z tymi ruskami na balkonach ? zawsze zachowuja sie tak samo dziwnie, co to nowy wirus balkonvid-19 / 2.0 ?
desomorfina
ale co krokodyl ma do skakania po balkonach, zauwazyles wspolna ceche tych nagran ? jak nie balkon to jakas lina na ktorej sie bujaja, nie czaje
ostatnie komentarze użytkownika "jebać_pis_w_dupsko":
oni liczą na to, że dacie się rozegrać takim małym szczurkom, bo ich oficerowie obliczyli, że jebanie pisu pisowi nie szkodzi, a odwraca uwagę od jebania innych części tego samego układu, których głośne jebanie mogłoby zaszkodzić.
jebać ABW
Cytat:
na to czarne ścierwo to jest tylko jedno lekarstwo - napalm
Cytat:
Nie ma piękniejszego widoku i poranku niż rozjebanay pedalarz.
Cytat:
I takich pedalarzy to ja szanuję, z następnym sezonie będzie już popierdalał wózeczkiem inwalidzkim.
Cytat:
I kolejny rozjebany pedalarz, a dopiero ósma rano. To będzie na prawdę dobry dzień nawet mimo słabej pogody.
Cytat:
kurwa, kolejni rozpierdoleni pedalarze a to dopiero 10.30. Tyle szczęścia jednego dnia. To chyba moje urodziny....
oni liczą na to, że dacie się rozegrać takim małym szczurkom, bo ich oficerowie obliczyli, że jebanie pisu pisowi nie szkodzi, a odwraca uwagę od jebania innych części tego samego układu, których głośne jebanie mogłoby zaszkodzić.
jebać ABW
Co to za klub?
Co to za miejsce?
Ja dobrze nie pamiętam
Wiem tylko nic nie działa jak
Czerwona sukienka
Co to za miejsce?
Ja dobrze nie pamiętam
Czerwona sukienka
martils napisał/a:
Co to za klub?
Co to za miejsce?
Ja dobrze nie pamiętam
Czerwona sukienka
.. i w tym momencie się budzę
Cały zakrwawiony i nie ma czerwonej sukienki, namiętnych ust
Lecz nie ma też elegancików
Ich pięknych z frędzlami bucików (nie ma nic)
Więc gdzie ja jestem, gdzie jestem
Patrzę wszędzie biało i kobieta w białej masce mówi:
"Tu zszyjemy, nos nastawimy
A z zębami to my nic już nie poradzimy
Na stół proszę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów