18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
salsamichal 2011-04-04, 17:45
motyw z filmu klasyka Żółtodzioby koń jest cukrzykiem i pierdolnie
Zgłoś
Acho 2011-04-05, 20:21
Jedna wstawka z tego filmu zdobyła względną popularność to teraz wszyscy będą wrzucać?
Zgłoś
Drakooxxx 2011-04-05, 20:47 4
Pięknie to zjebałeś opisem
Zgłoś
tumek123 2011-04-05, 22:02
no, za godzinę wejdę i będzie scena jak koleś mówi co kupić na gastro. Albo chuj, sam ją wstawie
Zgłoś
Janusz~ 2011-04-06, 8:25
Drakooxxx napisał/a:

Pięknie to zjebałeś opisem

Zjebali to Twoi rodzice, bo nie zauważyli, że im guma pękła.
Możesz mi wytłumaczyć o co Ci chodzi?
Nie wiem, czy wiesz, ale strasznie mnie wkurwiają tacy frajerzy, którzy się przypierdalają o wszystko, a sami nic nie wrzucają.
Prosta zasada: nie podoba się - nie komentuj i nie hejtuj w komentarzach.
Zgłoś
B................r 2011-04-06, 8:28 2
Spokój dziewczynki !
Zgłoś
rudolfiak 2011-04-06, 9:54 1
Ale że czarnej suki nie zajebał...
Zgłoś
Drakooxxx 2011-04-07, 7:42
Justin Bieber napisał/a:

Zjebali to Twoi rodzice, bo nie zauważyli, że im guma pękła.
Możesz mi wytłumaczyć o co Ci chodzi?
Nie wiem, czy wiesz, ale strasznie mnie wkurwiają tacy frajerzy, którzy się przypierdalają o wszystko, a sami nic nie wrzucają.
Prosta zasada: nie podoba się - nie komentuj i nie hejtuj w komentarzach.

Przetłumaczyłeś tekst i napisałeś go w opisie, więc sensu oglądać raczej nie było I nie jestem jakimś pierdolonym fanem rapowców że będę "hejtował".
Zgłoś
.................. 2011-04-07, 7:44 2
Drakooxxx napisał/a:

nie jestem jakimś pierdolonym fanem rapowców

Fanem znaków interpunkcyjnych również nie jesteś.
Zgłoś
Janusz~ 2011-04-08, 16:07
Drakooxxx napisał/a:

rapowców

Kogo?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów