📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
motyw z filmu klasyka Żółtodzioby koń jest cukrzykiem i pierdolnie
Jedna wstawka z tego filmu zdobyła względną popularność to teraz wszyscy będą wrzucać?
no, za godzinę wejdę i będzie scena jak koleś mówi co kupić na gastro. Albo chuj, sam ją wstawie
Drakooxxx napisał/a:
Pięknie to zjebałeś opisem
Zjebali to Twoi rodzice, bo nie zauważyli, że im guma pękła.
Możesz mi wytłumaczyć o co Ci chodzi?
Nie wiem, czy wiesz, ale strasznie mnie wkurwiają tacy frajerzy, którzy się przypierdalają o wszystko, a sami nic nie wrzucają.
Prosta zasada: nie podoba się - nie komentuj i nie hejtuj w komentarzach.
Zjebali to Twoi rodzice, bo nie zauważyli, że im guma pękła.
Możesz mi wytłumaczyć o co Ci chodzi?
Nie wiem, czy wiesz, ale strasznie mnie wkurwiają tacy frajerzy, którzy się przypierdalają o wszystko, a sami nic nie wrzucają.
Prosta zasada: nie podoba się - nie komentuj i nie hejtuj w komentarzach.
Przetłumaczyłeś tekst i napisałeś go w opisie, więc sensu oglądać raczej nie było I nie jestem jakimś pierdolonym fanem rapowców że będę "hejtował".
Drakooxxx napisał/a:
nie jestem jakimś pierdolonym fanem rapowców
Fanem znaków interpunkcyjnych również nie jesteś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów