Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie,Czasy do lat 2000 były zupełnie inne przed laskami trzabyło być męskim,a nie ofiarą i tym co się obecnie odpierdala.W tedy każdy chciał być jak rambo a jak nie to głowa w kiblu aż zmądrzeje,chociaż nie mądrzeli i takimi pizdami zostali i to są właśnie te pizdy tego durnia
Bzdura, albo tych czasów nie pamiętasz, albo ich nie przeżyłeś. Wtedy też się odpierdalało różne głupie numery, może nawet bardziej żenujące niż teraz, tylko nie było telefonów i internetu, by to zarejestrować. I przede wszystkim, nikt się tym "obciachem" tak nie przejmował, nie wyszło, próbował dalej.
Bzdura, albo tych czasów nie pamiętasz, albo ich nie przeżyłeś. Wtedy też się odpierdalało różne głupie numery, może nawet bardziej żenujące niż teraz, tylko nie było telefonów i internetu, by to zarejestrować. I przede wszystkim, nikt się tym "obciachem" tak nie przejmował, nie wyszło, próbował dalej.
Dokładnie tak!
Jasne odpierdalało się takie numery że te cipy nigdy tak nie będą mieć,Ale Tylko przed laskami byliśmy jak maczo,nie dało i nie pozwalało robić z siebie pośmiewiska czy głupca
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto nie odjebał jakiegoś żenującego numeru za młodu, przy zarywaniu laski... xd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów