📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole co za dureń. Nawet mu pokazywał gościu, że musi większy łuk wziąć tym paleciakiem
Pantilion napisał/a:
Ja pierdole co za dureń. Nawet mu pokazywał gościu, że musi większy łuk wziąć tym paleciakiem
Słowo w słowo moje myśli... ale to nie pojete jakie łamagi teraz dostarczyło to milenium... Nawet nie chce mówić co za kwiaty świata przychodzą i wciągu miesiąca wyjazd
Słabo to puste butelki. Lepszy efekt by był po potrąceniu regału z alko.
Czy tylko mnie się wydaje, że ostatnio jest coraz wiekszy wysyp idiotów?
Nattttsjel napisał/a:
Czy tylko mnie się wydaje, że ostatnio jest coraz wiekszy wysyp idiotów?
Złudzenie optyczne. Po prostu coraz więcej kamer na świecie.
banerr napisał/a:
Słabo to puste butelki. Lepszy efekt by był po potrąceniu regału z alko.
też właśnie spodziewałem się tego, że za szybko ruszy, nie opanuje i wpierdoli się w ten regał.
zawiodłem się...
mogli mu mniejszy wjazd zostawić, debile
Ja nie wiem czy to praca fizyczna. Jakby kurwa sam to ciagnał paleciakiem, ale elektrykiem to chyba sie nie zmeczy...
ufff przynajmniej puste...
Śmiejcie się śmiejcie, mój ziomek takiego paleciaka tak postawił że nie mógł ruszyć - bo nim żeby móc jechać trzeba ustawić "rączkę" w pozycji tak pi razy oko między 30 stopni powyżej gruntu albo ze 20 stopni mniej od kąta prostego, jeżeli się za bardzo uniesie/opuści rączkę to wyłącza się silnik, on rozpędził wózek z górki i nie wyhamował przed ścianą i zatrzymał się z rączką uniesioną na maksa i zakleszczoną przy ścianie :)Ludzie to debile ale najgorsi są debile pracujący na magazynach, oni głowy używają tylko do noszenia czapki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów