📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wybacz, ale gdybym miał dodawać filmy z "prawie" zdarzeń to bym kurwa codziennie marnował na to czas... Jak go jebniesz to wrzuć dopiero
kto tu jest debiutem, taki przepis jak ustąpić z prawej jeszcze istnieje
Byku35 napisał/a:
Ustąpić z prawej jadąc drogą z pierwszeństwem? Rowerzysta?
C0C0JUMBO napisał/a:
Wybacz, ale ....
Najwyżej ususzą... przecież suchary to żaden wstyd, każdy szanujący się sadol ma je w swojej ofercie, czyż nie ??
No niby miał pierwszeństwo ale zapierdalać 70 km/h w terenie zabudowanym i to w deszczu?
A ze policjant na rowerze to chuj, dał Ci znać lizakiem
paero123 napisał/a:
No niby miał pierwszeństwo ale zapierdalać 70 km/h w terenie zabudowanym i to w deszczu?
Zobacz prawy Dolny róg panie śledczy z CSI
mygyry napisał/a:
Ustąpić z prawej jadąc drogą z pierwszeństwem? Rowerzysta?
Mnie się nawet wydaje, że rowerzysta miał STOP...
mygyry napisał/a:
Zobacz prawy Dolny róg panie śledczy z CSI
Kurwa, liczyłem, że nikt nie zauważy!
paero123 napisał/a:
Kurwa, liczyłem, że nikt nie zauważy!
Perspektywa na kamerce jest tak wypaczona, że faktycznie sam nawet pomyślałem, że osobówka zapierdala, ale coś mi nie pasowało, nie wyhamowałby. Wtedy też zauważyłem prędkość ~40km/h. Faktycznie, gdyby kierujący nie jechał tu przepisowo, to mielibyśmy harda.
Nie pierdolnął rowerzysty. Nie ma piwa
Słuchajcie macie ból dupy. Ale nawet gdyby jechał 70km/h, to nie zmienia faktu, że to samochód ze światłami mijania, ciężko takiego nie zauważyć. Tutaj rowerzysta ma po prostu wyjebane na znaki... takich ludzi mi nie żal. Przecież nawet dla rowerzystów nauczyć się kilku podstawowych znaków to chyba nie jest jakiś wielki wyczyn...
Byku35 napisał/a:
Debiutem... ta jasne. Jakby ci sie chciało cofnąć do początku i zerknąć czy jest jakiś znak przed skrzyżowaniem, to byś się nie ośmieszył.
Takie czasy, nastały,.Zobaczyli tylko na nagraniu auto i rowerzyste i od razu klapki na oczy ,jakbyscie mogli to byscie kierowce auta zlinczowali.
Jakby ten rowerzysta byl innej narodowosci czytaj koloru to byscie lemingi pisali ze prędkość licznika jest przeklamana i za niska bo przeciez wy widzicie ze szybko jedzie,a ten znak pierwszenstwa to nie do tej drogi.
Dac wam lemingi przeklamane zdjecie albo urywek z filmu bez jasnych dowodów napisac klamstwa i przeklamując fakty to Wy po przeczytaniu byscie to lykali i tacy zaslepieni jak ameby umyslowe roznosili klamstwa dalej.
Jakby ten rowerzysta byl innej narodowosci czytaj koloru to byscie lemingi pisali ze prędkość licznika jest przeklamana i za niska bo przeciez wy widzicie ze szybko jedzie,a ten znak pierwszenstwa to nie do tej drogi.
Dac wam lemingi przeklamane zdjecie albo urywek z filmu bez jasnych dowodów napisac klamstwa i przeklamując fakty to Wy po przeczytaniu byscie to lykali i tacy zaslepieni jak ameby umyslowe roznosili klamstwa dalej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów