18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Taka oto porada dla właścicieli samochodów aby zostawiali kluczyki blisko drzwi wejściowych żeby złodzieje nie musieli zbyt głeboko do domu wchodzić kiedy chcą was okraść...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-03-14, 7:59 46
Velture napisał/a:

Taka oto porada dla właścicieli samochodów aby zostawiali kluczyki blisko drzwi wejściowych żeby złodzieje nie musieli zbyt głeboko do domu wchodzić kiedy chcą was okraść...

Kurwa istny clown world

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
~Velture 2024-03-14, 8:02 28
psotny_fiutek napisał/a:

Kurwa istny clown world

W Kanadzie właśnie jest wprowadzana ustawa która przewiduje karę DOŻYWOTNIEGO więzienia na mowę nienawiści w internecie względem mniejszości religijnych, etnicznych, SEKSUALNYCH itp.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
psotny_fiutek 2024-03-14, 8:04
~Velture napisał/a:

W Kanadzie właśnie jest wprowadzana ustawa która przewiduje karę DOŻYWOTNIEGO więzienia na mowę nienawiści w internecie względem mniejszości religijnych, etnicznych, SEKSUALNYCH itp.

Czyli czas skasować konto ?

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
Mietek7567 2024-03-14, 8:23 30
Tam rządzi taka radykalna wersja Polskiego serduszkowego rządu.
Zgłoś
smc 2024-03-14, 8:48
Po co utrudniać życie innym...? Nawet jeśli nie pochwalamy tego co robią...
Zgłoś
joti 2024-03-14, 8:49
~Velture napisał/a:

I bardzo dobrze. Wielokrotnie ofiarami tej mowy nienawiści w Kanadzie padają Polacy. Znacznie częściej niż w USA. Kanada to bardziej mentalnie UK i podobna pogarda dla Polaków.
Zgłoś
~REsadER 2024-03-14, 8:57 13
Ajot napisał/a:

I bardzo dobrze. Wielokrotnie ofiarami tej mowy nienawiści w Kanadzie padają Polacy. Znacznie częściej niż w USA. Kanada to bardziej mentalnie UK i podobna pogarda dla Polaków.

czeba było ostać dumu
Zgłoś
joti 2024-03-14, 9:05
~REsadER napisał/a:

czeba było ostać dumu

Spokojnie. Mnie to nie bolało, mam grubą skórę.
Zgłoś
SkoPio1 2024-03-14, 9:22 2
Mietek7567 napisał/a:

radykalna wersja Polskiego s

O, kolejny członek
Goralenvolku.
;>

Dlaczego wyraz „polskiego” napisałeś jak jakiś Niemiec?
;>
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2024-03-14, 10:10 19
Wchodzimy na wyższy lvl spierdolenia umysłowego Gdybym nie zobaczył nagrania, to bym myślał, że to fake. Niedługo pewnie u nas tak będą gadać, aby kluczyki, komórkę i hajs pod drzwiami zostawiać, bo tego chce pan złodziej.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-03-14, 10:27 3
Velture napisał/a:

Nawet nie chce mi się sprawdzać bo coś czuję, że powtarzasz jakieś brednie z gównianego źródła.
Zgłoś
Quassar 2024-03-14, 10:39 8
Jeszcze chwila i bycie złodziejem będzie bardziej legalne niż normalna legalna praca....
Zgłoś
~Velture 2024-03-14, 11:49 14
TwójCzarnyPan napisał/a:

Nawet nie chce mi się sprawdzać bo coś czuję, że powtarzasz jakieś brednie z gównianego źródła.

cbc.ca/news/politics/online-harms-hate-crime-sentences-1.7128596

Zgłoś
Rojiiuy 2024-03-14, 12:10 1
~Velture napisał/a:

I bardzo kurwa dobrze. Populacja rycerzy klawiatury zmniejszy sie. Fajnie bedzie zobaczyc jakimi szczurami sa internetowi napinacze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów