Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Taka oto porada dla właścicieli samochodów aby zostawiali kluczyki blisko drzwi wejściowych żeby złodzieje nie musieli zbyt głeboko do domu wchodzić kiedy chcą was okraść...
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.W Kanadzie właśnie jest wprowadzana ustawa która przewiduje karę DOŻYWOTNIEGO więzienia na mowę nienawiści w internecie względem mniejszości religijnych, etnicznych, SEKSUALNYCH itp.
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.W Kanadzie właśnie jest wprowadzana ustawa która przewiduje karę DOŻYWOTNIEGO więzienia na mowę nienawiści w internecie względem mniejszości religijnych, etnicznych, SEKSUALNYCH itp.
I bardzo dobrze. Wielokrotnie ofiarami tej mowy nienawiści w Kanadzie padają Polacy. Znacznie częściej niż w USA. Kanada to bardziej mentalnie UK i podobna pogarda dla Polaków.
radykalna wersja Polskiego s
W Kanadzie właśnie jest wprowadzana ustawa która przewiduje karę DOŻYWOTNIEGO więzienia na mowę nienawiści w internecie względem mniejszości religijnych, etnicznych, SEKSUALNYCH itp.
Nawet nie chce mi się sprawdzać bo coś czuję, że powtarzasz jakieś brednie z gównianego źródła.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.W Kanadzie właśnie jest wprowadzana ustawa która przewiduje karę DOŻYWOTNIEGO więzienia na mowę nienawiści w internecie względem mniejszości religijnych, etnicznych, SEKSUALNYCH itp.