Znalezione na tablicy FB - Czeska odpowiedź na multikulti
Hasło trafne i nie trzeba specjalnie czeskiego rozumieć.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S................o
2014-01-16, 14:19
powoli zaczyna tak to wyglądać!!
Więcej obrazków kopiujcie
h................n
2014-01-16, 14:27
jeszcze z 5 osób może ktoś dostanie najlepszy
Ciapaki wyp🤬alac z Polski
S................n
2014-01-16, 15:02
Czesi mogą głosić nawet najbardziej poważne hasła, tezy i slogany, ale k🤬a z tym ich językiem to nic traktować poważnie nie można, od razu uśmiech się niepohamowany pojawia.
Rozp🤬alają mnie te polskie kompleksiarze, co zawsze z Niemek robią pasztety. W dupie byli, gówno widzieli, a przecież to normalne kobitki, c🤬j wie o co wam chodzi. A w zasadzie nie c🤬j wie, ja swoją teorię mam taką że to zwykłe leczenie kompleksów względem Niemiec.
Ale co tu w ogóle dyskutować z ludźmi którzy w większości płeć przeciwną znają tylko z redtuba, a zwykłą fajną dziewczynę z trądzikiem uznają za paszteta. (patrz kilka tematów niżej)
I................r
2014-01-16, 15:30
Wiecie co jest zabawne? Na każdym z pierwszej puli zdjęć jest kobieta... oprócz w Szkocji.
Tam jest facet w sukience Ach te dżender
Tak, wiem że to kilt.
d................e
2014-01-16, 15:41
nie wszystkie piorą te sz(m)aty w perwolu
A Węgrzy to co? Też dwie kobiety?
C................n
2014-01-16, 16:11
Od kiedy Hindusi to muzułmanie? Oni mają kompletnie inną mentalność niż islamiści, są normalni. Swoją drogą mają przej🤬e, idzie sobie taki po ulicy i go z jakimś Pakisem mylą
6................6
2014-01-16, 16:20
Na miejscu Polski powinni dać Krzysztofa B. W innym wypadku jest to j🤬a nazistowska propaganda i pogwałcenie wolności.
Multi-kulti jest możliwe tylko w Europie bo tylko tu jest kultura. Piękana idea gdy jest propagowa tylko wśród narodów europejskich. Reszta to zwierzęta. Gdy pozwalasz zwierzętom swobodnie przebywać w swoim społeczeństwie, stajesz się zoofilem.